Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Dit is de Volkswagen ID.4: leverbaar in 2020

Gisteren is de Volkswagen ID.4 officieel onthuld. De elektrische SUV schijnt dit jaar nog leverbaar te zijn, aldus Volkswagen. Het gaat in dit geval om de 1st Edition en 1st Edition Max. De overige uitvoeringen volgen in 2021. Naar verwachting zal de vanafprijs van de Volkswagen ID.4 vergelijkbaar zijn met de Skoda ENYAQ iV (vanaf 39.995 euro). De exacte prijzen volgen in een later stadium. 

Wil jij als één van de eersten in een Volkswagen ID.4 rijden? De elektrische auto van Volkswagen is binnenkort alvast te bestellen. 

Design + interieur Volkswagen ID.4

Volkswagen zet de SUV trend voort met de Volkswagen ID.4. De elektrische SUV is nét iets kleiner dan de Jaguar I-Pace. Qua ruimte zit het dus wel goed met de Volkswagen ID.4. De Volkswagen ID.4 heeft een lichtlijn die het Volkswagen logo verbindt met de koplampen en heeft inliggende deurgrepen. Ook dit lijkt een trend te worden. De Polestar 2 heeft bijvoorbeeld ook een doorlopende lichtlijn.

De elektrische auto is geproduceerd op het welbekende MEB-platform. Dit platform is speciaal ontworpen voor elektrische auto’s. Dit platform maakt het mogelijk om het accupakket in de bodem te verwerken. Zo heeft de auto meer ruimte voor bagage en passagiers. Ook kun je optioneel een trekhaak bestellen. Het trekgewicht van de Volkswagen ID.4 is 1.000 kg.

De auto is voorzien van IQ.Light. De verlichting wordt automatisch aangepast aan de omstandigheden, waardoor je altijd het beste zicht hebt. Ook beschikt de auto over Keyless Access.

De Volkswagen ID.4 is voorzien van een Touch Display van 30,5 centimeter, head-up display en sfeerverlichting die je naar eigen smaak kunt aanpassen.

Actieradius + opladen volkswagen ID.4

Volkswagen zal beginnen met het uitleveren van de Volkswagen ID.4 1St Edition en 1St Edition Max. De Volkswagen ID.4 1St Edition heeft een actieradius van 501 kilometer (WLTP). De 1St Edition Max heeft een actieradius van 520 kilometer (WLTP).

De Volkswagen ID.4 kun je thuis opladen, via openbare oplaadpunten en snellaadstations. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW is de auto binnen 8 uur weer volledig opgeladen. De auto kan met een maximaal snellaadvermogen van 125 kW DC snelladen. Dit betekent dat de auto binnen 31 minuten weer voor 80% is opgeladen.

Bijtelling Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is naar verwachting dit jaar nog leverbaar. Dit betekent ook dat de zakelijke rijder nog kan profiteren van 8% bijtelling tot 45.000 euro (fiscale waarde).

Je kunt dus behoorlijk kosten besparen als je dit jaar nog een elektrische auto gaat leasen. Via onze online calculator kun je de bijtelling voor 2020 en 2021 uitrekenen en met elkaar vergelijken.

Volkswagen ID.4 leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID.4? Helaas heeft het automerk nog geen prijzen bekendgemaakt van de elektrische SUV. Later dit jaar zullen de prijzen volgen. Echter geeft Volkswagen wel aan dat het dit jaar nog mogelijk is om een Volkswagen ID.4 1st Edition te rijden. Wij zijn benieuwd en houden je op de hoogte!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl