Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Deze elektrische auto’s zijn dit jaar nog leverbaar

In 2020 zijn er behoorlijk wat elektrische auto’s op de markt uitgebracht. Ook staan er nog wat introducties op de planning. De Volkswagen ID.3 bijvoorbeeld. Vanwege de coronacrisis is de levertijd van bepaalde elektrische auto’s behoorlijk opgelopen. Naar verwachting zullen de levertijden richting het einde van het jaar weer oplopen vanwege de bijtellingsregels die per januari 2021 wijzigen van 8% naar 12% bijtelling. Hierdoor stijgt in de laatste periode van het jaar de vraag naar elektrische auto’s. In dit artikel geven wij een overzicht van de elektrische auto’s die dit jaar nog leverbaar zijn. 

Elektrische auto’s die in 2020 leverbaar zijn

Je kunt inmiddels een behoorlijke lijst maken met de elektrische auto’s die op dit moment of later dit jaar goed leverbaar zijn. In dit artikel focussen we ons op de elektrische auto’s die goed leverbaar zijn én waar wij veel van verwachten.

Laten we beginnen met de Volkswagen ID.3. De auto heeft wat opstartproblemen gehad met onder andere de software, maar de verwachting is dat de auto vanaf oktober 2020 (eindelijk) wordt uitgeleverd. De Volkswagen ID.3 kun je nog bestellen voor levering in 2020. De Volkswagen ID.3 is al te leasen vanaf 490 euro per maand.

De levertijd bij de Polestar 2 is een ander verhaal. De Polestar 2 is voor dit jaar volledig uitverkocht. Degenen die al wel een exemplaar in bestelling hebben staan hebben geluk. Hopelijk wordt de Polestar 2 deze maand nog uitgeleverd!

De elektrische auto’s dit jaar goed leverbaar zijn:

Hieronder hebben we een kleine selectie van elektrische auto’s gemaakt die dit jaar goed leverbaar zijn. Tegelijkertijd zijn dit ook de meest populaire elektrische auto’s.

De elektrische auto’s die dit jaar nog leverbaar zijn:

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl