Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Polestar 2 voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Polestar 2 voorraad

De Polestar 2 is niet alleen het eerste elektrische model van het nieuwe merk Polestar, het is ook direct de eerste auto die door het merk op de markt wordt gebracht. Wie echter naar de auto kijkt ziet wel een aantal overeenkomsten met Volvo. En dat is ook niet gek; Polestar is een submerk van de Zweedse autofabrikant. Volvo heeft ervoor gekozen om Polestar als producent van elektrische auto’s naar voren te schuiven. Met de Polestar 2 hoopt het merk een concurrent voor de Tesla Model 3 en Audi e-tron te hebben. Dankzij een actieradius tot wel 540 kilometer (WLTP), lijkt dit qua prestaties op papier goed te lukken.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Uit voorraad leverbaar betekent dat de auto per direct geleverd kan worden door Mobility Service. De Polestar 2 kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen. Dit zijn:

  • Polestar 2 single motor standard range

  • Polestar 2 dual motor stand range

  • Polestar 2 single motor long range

  • Polestar 2 dual motor long range

Welke uitvoering voor jou geschikt is, is volledig afhankelijk van je eigen wensenlijstje. De single motor-versie is achterwiel aangedreven en de dual motor is all wheel drive. De vierwielaangedreven dual motor variant is sneller, maar de actieradius is iets kleiner. Wil je vooral veel actieradius, dan is de long range single motor de beste keuze voor jou.

Proefrit maken in de Polestar 2?

Wil jij de Polestar 2 graag eerst eens ervaren? Geen probleem! Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit en ervaar de rijeigenschappen van de Polestar 2. Zo merk je of dit de zakelijke leaseauto voor jou is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd van de Polestar 2 en wil jij deze graag zakelijk leasen met de beste service? Je bent van harte welkom bij Mobility Service. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl