Beoordeeld met 9,3
085 4871441

De Polestar 3 wordt een volledig elektrische SUV

Na het succes van de Polestar 2 komt Polestar nu met een nieuw model: de Polestar 3. De Polestar 3 wordt een elektrische SUV. Het nieuwe model van Polestar wordt in de Verenigde Staten en China geproduceerd. Naar verwachting zullen ze volgend jaar starten met de productie van het nieuwe model. 

Polestar 3, volledig elektrische SUV

Polestar heeft verder nog geen beelden onthuld van het design of interieur van de auto. Echter zie je op de gepubliceerde afbeelding een silhouet van een SUV.

De elektrische SUV van Polestar is voorzien van de nieuwste versie van het native Android Automotive-besturingssysteem. Het automerk heeft er bewust voor gekozen om de Polestar 3 te produceren in de Verenigde Staten. Door hier de auto te produceren, worden de levertijden verkort en is de milieu-impact minder. Daarnaast zal de productie in de VS ook een positief effect hebben op de prijs van de Polestar 3. China en VS zijn samen de grootste markten voor elektrische auto’s. Overigens zullen zij naast uitbreiding van hun vloot, ook uitbreiden met het netwerk van Spaces locaties. Eind 2021 heeft het automerk Polestar op 25 locaties Spaces. Uiteraard zullen er t.z.t. meer details volgen! Wij houden je op de hoogte.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl