Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Naar het buitenland

Elektrische auto snelladen
Pech onderweg in het buitenland

Pech onderweg in het buitenland

Als je met je leaseauto met pech langs de weg komt te staan kun je het beste meteen met onze alarmcentrale bellen. De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via 085 487 1499.

Kun je niet meer verder rijden? Dan zorgt de pechhulp ervoor dat je leaseauto wordt weggesleept. Daarnaast wordt er voor jou vervangend vervoer geregeld als dit in het leasecontract is inbegrepen.

In sommige situaties kan het voorkomen dat je ter plekke bij de garage moet afrekenen. Achteraf kun je de kosten bij ons declareren. Mochten de kosten voor hulpverlening niet in het leasecontract zijn inbegrepen, dan kun je altijd een beroep doen op de fabrieksgarantie (binnen de garantietermijn) van de leaseauto.

Twijfel je of de hulpverlening in het leasecontract is inbegrepen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Polestar 2 met caravan

Op vakantie met de caravan of aanhangwagen

Ga je met de auto op vakantie en neem je de caravan of een aanhanger mee naar het buitenland? Dan heb je voor de caravan en aanhanger in de EU- landen niet een aparte groene verzekeringskaart nodig.

Er zijn twee gevallen waar je voor de caravan of voor de aanhanger wel een aparte groene kaart nodig hebt. Dit geldt voor een caravan of aanhanger die zwaarder is dan 750 kg of als je op vakantie gaat naar Duitsland, Polen, Portugal of Spanje. Rijd je alleen door deze landen heen? Ook in dit geval heb je een aparte groene kaart nodig. De groene verzekeringskaart kun je bij ons opvragen.

Meest gestelde vragen over elektrisch rijden in het buitenland

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om elektrisch te rijden in het buitenland? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in het buitenland verzameld en beantwoord. Van het vinden van laadpunten tot het omgaan met verschillende betalingsmogelijkheden (laadpas / creditcard / app), we hebben alles wat je moet weten om vol vertrouwen de grens over te steken.

Lees verder
Nissan Ariya en team
Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl