Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Zwemmen en EV opladen bij Tesla Supercharger in Duitsland

Een laadsessie - met bijvoorbeeld de Tesla Model 3 - wordt dankzij Tesla naar een hoger niveau getild. Je laadsessie bij een Tesla Supercharger is nog nooit zo goed besteed dankzij het GRATIS pop-up zwembad van Tesla. En laten wij Nederlanders nou nét dol zijn op alles wat gratis is. ;) Een pop-up zwembad? Ja, je leest het goed. Elektrische rijders die hun elektrische auto willen opladen langs de snelweg bij Hilden (vlakbij Düsseldorf) hebben geluk! Terwijl je elektrische auto bij een Tesla Supercharger aan het opladen is, kun je je eigen batterij ook weer opladen door een duik te nemen in het pop-up zwembad van Tesla. Met maximaal vier personen kun je van het zwembad gebruikmaken. Het zwembad is van donderdag t/m zondag open van 14.00 uur tot 19.00 uur. Het is in ieder geval een unieke manier om elektrische rijders iets extra's te bieden tijdens het opladen van hun elektrische auto. 

Elektrische auto en jezelf opladen bij Tesla

Elon Musk heeft in het verleden wel vaker bijzondere uitspraken en ideeën gedeeld via social media. Het was dus eerst even uitzoeken of het bericht wel daadwerkelijk klopte. Tesla heeft namelijk een pop-up zwembad geplaatst bij het grootste laadstation van Tesla: vlakbij Düsseldorf, aan de snelweg bij Hilden om precies te zijn. Het laadstation heeft 40 Tesla Superchargers met een laadsnelheid van 150 kW DC tot 250 kW DC.

Tesla wil het opladen voor hun klanten op deze manier nóg leuker maken. Het is de eerste stap in een reeks van verschillende faciliteiten die Tesla haar klanten in de toekomst wil gaan aanbieden. Het is nu al mogelijk om tijdens een laadsessie bij de Tesla Superchargers in Duitsland naar de lounge te gaan om een kop koffie of iets te eten te bestellen. Eén ding is zeker: het is absoluut een unieke manier om de wachttijd tijdens een laadsessie goed te besteden.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl