Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Zien: Tesla Model Y verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren

Dat Tesla niet stilzit weten we inmiddels. Zo kondigde het bedrijf eerder dit jaar aan om de prijzen van de Tesla Model Y RWD flink te verlagen. Zelfs zo laag dat de prijs onder die van de Tesla Model 3 terechtkomt. Daar stopt het voor Tesla nog niet. De EV-fabrikant kondigt nu aan dat de Model Y in twee geheel nieuwe kleuren verkrijgbaar zal worden: Midnight Cherry Red en Quicksilver.

Midnight Cherry Red en Quicksilver

Vind jij het belangrijk dat je auto niet alleen fijn rijdt, maar ook uniek en mooi oogt? Kijk dan vooral eens naar de nieuwe kleuren die binnenkort van de band rollen bij Tesla. Midnight Cherry Red is een diepe metallic kleur die er anders uitziet in het licht. Dit geeft de auto een bijzonder effect. De andere kleur – Quicksilver – is een dynamische kleur die de auto een vloeibaar metaaleffect geeft. Erg unieke kleuren, dus!

De reden dat Tesla dit soort bijzondere kleuren kan produceren, is doordat de nieuwe spuitcabine van Tesla speciaal ontwikkeld is om deze twee nieuwe kleuren te kunnen spuiten. Deze spuitcabine is in staat om tot wel 13 lagen verf aan te brengen op een Tesla!

Tesla Model Y in nieuwe kleur zakelijk leasen?

Lijken deze nieuwe kleuren jou perfect op je nieuwe zakelijke leaseauto? Wacht dan niet langer! Je kunt de nieuwe kleuren nu al kiezen in onze configurator. Zo stel je precies de Tesla samen die jij straks voor de deur wilt hebben staan. Let wel op: deze kleuren kun je alleen kiezen bij de Tesla Model Y Long Range AWD en de Model Y Performance.

Doen deze kleuren jou niet zo veel en wil je vooral snel en voordelig een Model Y leasen? Neem dan gauw een kijkje bij onze Tesla Model Y RWD-actie. Goedkoper ga je ze in Nederland niet vinden en je kunt ‘m dit jaar nog rijden! Vraag nu je offerte aan via onze actiepagina.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl