Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Volledig elektrische bedrijfswagen van Kia: de Niro EV Cargo

Na het succes van de Kia Niro EV komt het automerk nu met een nieuwe uitvoering: De Niro EV Cargo. De naam zegt het eigenlijk al, het gaat om een volledig elektrische bedrijfswagen. Het enige verschil ten opzichte van de 'normale' variant is de zogeheten ingebouwde 'conversiekit', oftewel de laadvloer. Hiermee speelt Kia heel slim in op de toenemende vraag naar elektrische bedrijfswagens. Ondernemers die bijvoorbeeld pakketjes rondbrengen zijn met dit elektrische model helemaal voorbereid op de toekomst. 

Overheid stimuleert aanschaf of leasen van elektrische bedrijfswagens

Kia Niro EV Cargo

De overheid stimuleert bedrijven om te investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen met de subsidieregeling emissieloze bedrijfsauto’s (SEBA). Daarnaast zijn er inmiddels al verschillende milieuzones voor bestelauto's die op diesel rijden. Hoog tijd dus om na te denken over de toekomst. Wellicht dus hét moment om alvast een duurzame keuze te maken en over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Vanaf 10 januari 2023 kun je als ondernemer weer een nieuwe aanvraag indienen via de website van het RVO. De hoogte van de subsidie is maximaal 5.000 euro per bedrijfswagen. 

Kia Niro Ev Cargo: basiskit en prokit

Ben je ervan overtuigd dat de nieuwe bedrijfswagen elektrisch moet worden? Dan zou je dus nu ook kunnen kijken naar de Niro EV Cargo. In samenwerking met Veth Automotive tovert het automerk de populaire modellen om met de conversiekit. Je kunt jouw elektrische bedrijfswagen bestellen in de volgende varianten: Basiskit of Prokit. De Basiskit heeft een aluminium gecoate laadvloer, een stevig metalen scheidingsrek en twee sjorogen. Kies je voor de Prokit dan krijg je vier extra sjorogen en opbergvakken onder de laadvloer en voorstoelen aan toe. Rijd je al een Kia Niro EV? Ook deze modellen kunnen omgebouwd worden tot een elektrische bedrijfswagen.

Actieradius van 460 kilometer

De Niro EV Cargo heeft een 64,8 kWh accupakket en daarmee een rijbereik van 460 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Je hoeft je met deze elektrische bedrijfswagen geen zorgen te maken over de milieuzones, je kunt je dus heel gemakkelijk overal naartoe manoeuvreren. Snelladen kan deze EV met een maximaal laadvermogen 80 kW DC, dat betekent dat je binnen 41 minuten (38-304km) je weg weer kunt vervolgen. 

Kia Niro Ev Cargo zakelijk leasen in 2023

De elektrische bedrijfswagen is leverbaar in vier uitvoeringen: DynamicLine, Edition en  ExecutiveLine. Voor de Basiskit betaal je 1.990 euro en voor de Prokit betaal je 2.680 euro extra. De vanafprijs van de Niro EV Cargo is leverbaar vanaf 38.230. 

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl