Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Van Kia e-Niro naar Kia EV6, voor welke EV ga jij?

We zien het steeds vaker voorkomen; dat de Kia e-Niro rijder overstapt naar de Kia EV6. Niet zozeer omdat de elektrische rijder zat is van de Kia e-Niro, maar omdat de auto zich juist bewezen heeft. De Kia e-Niro is niet voor niets al jaren op rij de bestverkochte EV. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat de Kia EV6 dé opvolger wordt van de bestverkochte elektrische auto van dit moment. 

Waarom de Kia e-Niro al jaren zo populair is

We hebben er even op moeten wachten; maar de Kia EV6 is eindelijk uit voorraad leverbaar. Voor degenen die het even gemist hebben; de EV6 is hét nieuwe elektrische model van Kia. Wij merken ook dat er veel interesse is voor de auto. Juist vanwege de reputatie van Kia. Het automerk heeft de afgelopen jaren behoorlijk gescoord met de Kia e-Niro. Het model was toen hij net uitkwam, een van de eerste betaalbare elektrische SUV’s met een uitstekende actieradius. Bovendien is de auto ontzettend ruim en standaard zeer rijk uitgerust. Nu jaren later is het model nog steeds populair – met name onder de zakelijke rijder.

Waarom de Kia EV6 de Kia e-Niro gaat opvolgen

Sommige zakelijke rijders hebben bij ons gekozen voor een unieke, flexibele, tijdelijke actie op de Kia e-Niro. Waarbij je op ieder gewenst moment je leasecontract kon opzeggen en de auto kon leasen voor slechts 699 euro per maand. Wij merken dat deze zakelijke rijders nu massaal kiezen voor de Kia EV6. Waarom? De Kia EV6 behoort samen met de IONIQ 5 tot de nieuwe generatie elektrische auto’s. De auto beschikt namelijk over 800V-oplaadtechniek. Deze unieke oplaadtechniek zorgt voor snellere oplaadtijden. Dit houdt in dat de EV6 bij een 350 kW DC snellader binnen 18 minuten weer tot 80% is opgeladen. Laden en lunchen moet dus ineens nu snel gebeuren. 😉

Verschil tussen de Kia e-Niro en Kia EV6

De Kia e-Niro is een auto die wij nog steeds vaak aanraden. De elektrische SUV is in vele opzichten nog altijd een uitstekende auto. De auto is betaalbaar, heeft een goede actieradius, kan snelladen, is standaard zeer rijk uitgerust en tot slot biedt de auto ook voldoende ruimte. Kia gaat met de EV6 nét een stapje verder. Ook heel logisch natuurlijk, want de Kia e-Niro is van 2019 en de Kia EV6 is van 2021. Door de jaren heen is er qua techniek veel gebeurd. Dit laat het merk duidelijk zien in de Kia EV6. De auto is voorzien van de nieuwste laadtechniek en is wederom bijzonder rijk uitgerust. Bovendien kan de auto stroom terugleveren aan andere apparaten en mag de EV6 aanhangers met een gewicht tot 1.600 kg trekken. Naast de verschillen onder de motorkap, vallen beide auto’s duidelijk van elkaar te onderscheiden door het design.

Kia e-Niro of Kia EV6 zakelijk leasen

Ons advies? Nog steeds raden wij beide auto’s aan. De elektrische auto’s van Kia zijn betaalbaar, betrouwbaar, rijk uitgerust en beschikken over een uitstekende actieradius en laadmogelijkheden. Wij hebben zowel de Kia e-Niro als de Kia EV6 nog uit voorraad leverbaar.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl