Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tweakers en Mobility Service over waarom elektrisch rijden steeds populairder wordt

In samenwerking met Tweakers hebben onze EV-experts verschillende artikelen geschreven over elektrisch rijden. Tegenwoordig kun je geen krant meer openslaan of het gaat over elektrische auto’s. Alle automerken zetten volop in op elektrificatie. Maar waarom is elektrisch rijden nu zo populair? In dit artikel vertelt onze EV-expert Alexander er alles over! 

Elektrische auto’s zijn populair, maar waarom?

Mensen kiezen om verschillende redenen voor een elektrische auto. Voor de zakelijke rijder speelt naast het duurzame karakter, de bijtelling een grote rol. Daarnaast zijn de vooruitstrevende techniek en steeds groter wordende actieradius redenen om voor een elektrische auto te kiezen. De verschillende technieken in elektrische auto’s ontwikkelen zich in een rap tempo. De modellen van Tesla zijn hier een mooi voorbeeld van.

Toch moet je rekening houden met een aantal zaken als je de overstap naar een elektrische auto overweegt. Ben je benieuwd welke zaken dat zijn? Lees het hele artikel verder op Tweakers.nl.

Overigens is onze podcast zeker een aanrader als je meer te weten wil komen over elektrisch rijden en elektrische mobiliteit. Onze EV-experts geven namelijk veel bruikbare informatie en interessante tips!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl