Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla toont openbare laadpalen in navigatiesysteem

Sinds kort is het mogelijk om alle openbare laadpalen in Nederland in het navigatiesysteem van Tesla te bekijken. Voorheen liet Tesla enkel en alleen de Tesla Superchargers in het navigatiesysteem zien. Tesla onderscheidde zich al met hun dekkende netwerk van Tesla Superchargers ten opzichte van de concurrentie, maar met deze update gaat Tesla een stap verder.

Tesla Superchargers

Het navigatiesysteem van Tesla berekent de meest efficiƫnte route voor je uit. Tesla geeft automatisch aan of je op de route moet opladen, en waar de Tesla Superchargers zich bevinden. Je hoeft dus zelf niet ingewikkeld te gaan rekenen, de auto regelt het voor jou. Het navigatiesysteem geeft tevens meteen de geschatte laadtijd aan.

Openbare laadpalen in navigatiesysteem van Tesla

Vanaf dit moment is het nu mogelijk om overige openbare oplaadpalen via het navigatiesysteem van Tesla te bekijken. Niet alleen in Nederland, ook kun je de laadpunten in Belgiƫ, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bekijken. Tesla maakt het opladen bij een openbare laadpaal hiermee nog gemakkelijker voor de Tesla rijders.

Een Europese Tesla-eigenaar kwam tot deze ontdekking. Tijdens de voorjaarsvakantie kreeg hij vanuit Tesla een melding dat zijn navigatie is aangepast om meer laadmogelijkheden te bekijken. Via het oplaadpictogram (rechtsonder) kun je selecteren uit een Tesla Supercharger, Destination Charger of een openbare laadpaal. Vervolgens kun je deze op de route toevoegen.

Waar je overigens wel rekening mee moet houden, is dat je bij een andere openbare laadpaal (uitgezonderd Tesla Superchargers) een app nodig hebt. De apps van Newmotion, Plugsurfing en Fastned zijn zeker aan te raden.

Tesla Model 3 leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van een elektrische auto? Dan is het zeker de moeite waard om een Tesla Model 3 zakelijk te gaan leasen. Je profiteert onder andere van 8% bijtelling (tot 45.000 euro, 22% over het resterende bedrag). Bovendien zit de auto bomvol technologie en heeft een actieradius van 560 kilometer (Long Range).

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl