Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Extra Tesla Superchargers in Nederland

Tesla onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie door het dekkend laadnetwerk van de Tesla Superchargers. Vanwege de forse groei in het aantal elektrische auto’s in Nederland, en de drukbezette Tesla Superchargers in Nederland, opent Tesla een aantal extra Tesla Superchargers in Nederland.

Tesla superchargers in Nederland

De meest populaire elektrische auto van 2019? Dat was ongetwijfeld de Tesla Model 3. In 2019 zijn er maar liefst 29.922 Tesla Model 3’s op naam gezet. Doordat er steeds meer elektrische auto’s de Nederlandse wegen opgaan, is het belangrijk dat de er voldoende laadpalen in Nederland beschikbaar zijn.

Rijd je in een Tesla Model 3, Tesla Model X of Tesla Model S? Dan kun je wat betreft het opladen uitstekend uit de voeten bij de Tesla Superchargers in Nederland en door heel Europa. Eerder was het nog mogelijk om kosteloos gebruik te maken van de Tesla Superchargers. Inmiddels zijn deze tijden voorbij en moet je ook voor een laadsessie bij een Tesla Supercharger betalen.

Huidige locaties Tesla superchargers in Nederland

Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat alle Tesla Superchargers bezet zijn, en er daardoor wachtrijen ontstaan. Vanwege de enorme toename van Tesla Model 3’s in Nederland, breidt Tesla het netwerk van Tesla Superchargers in Nederland verder uit. In Nederland komt Tesla in totaal met zes extra Tesla Superchargers in Nederland.

De 23 huidige locaties van de Tesla Superchargers in Nederland zijn:

 1. ’s Hertogenbosch

 2. Apeldoorn

 3. Assen

 4. Badhoevedorp

 5. Breda

 6. Breukelen

 7. Bunnik

 8. Dordrecht

 9. Drachten

 10. Duiven

 11. Eindhoven

 12. Emmeloord

 13. Gouda

 14. Hoorn

 15. Horst

 16. Leiderdorp

 17. Naarden

 18. Oosterhout

 19. Urmond

 20. Vuren

 21. Zaltbommel

 22. Zevenaar

 23. Zwolle

Nieuwe locaties Tesla superchargers in Nederland

De zes toekomstige locaties van de Tesla Superchargers in Nederland zijn:

 1. Winschoten

 2. Klazienaveen

 3. Beusbergen (A1 – Markelo/Holten)

 4. Delft

 5. Veghel

 6. Bergen op Zoom

Tesla Model 3 leasen met 4% bijtelling

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model 3 in 2020? Er zijn nog enkele exemplaren van de Tesla Model 3 met 4% bijtelling beschikbaar. Het gaat om de Performance en Long Range uitvoering.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl