Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Sono Motors komt in januari 2021 met nieuwste prototype van elektrische auto met zonnepanelen

Begin januari 2021 kunnen we het nieuwe prototype van de Sion – de elektrische auto met zonnecellen – verwachten. Het nieuwe prototype moet laten zien dat Sono Motors – ondanks het coronavirus – het afgelopen jaar niet stil heeft gezeten. De elektrische auto van Sono Motors wordt tijdens het digitale evenement, de Consumer Electronic Show (van 11 januari t/m 14 januari), onthuld. Reserveringhouders en supporters konden gisteren tijdens een livestream het nieuwe prototype alvast bekijken. Met het nieuwe prototype wil Sono Motors weer verdere stappen zetten richting de marktintroductie van de Sion. 

Nieuwe prototype van sion komt begin januari

Sono Motors heeft al eerdere prototypes uitgebracht van de Sion. De Sion heeft zelfs enige tijd in Nederland gestaan. De start-up geeft aan dat dit het eerste prototype is waarbij sommige onderdelen ook daadwerkelijk gebruikt worden voor de productversie. Het prototype is het resultaat is van goede partnerships, leveranciers en werknemers. Het coronavirus heeft wereldwijd een behoorlijke impact gehad op de auto-industrie. Ondanks het coronavirus is Sono Motors er alsnog in geslaagd om een prototype te ontwikkelen.

Tijdens de Consumer Electronic Show, een van de grootste elektronica beurzen, wordt het prototype aan het publiek gepresenteerd. De Sion heeft een 35 kWh accupakket en een actieradius van 255 kilometer (WLTP-testnorm). Het voordeel van de Sion is dat je de auto niet hoeft op te laden. De auto laadt automatisch op dankzij de 248 zonnecellen op de auto. Snelladen is ook geen probleem voor de Sion. Binnen een halfuur is de auto weer voor 80% opgeladen. De Sion kun je tevens gebruiken als een soort van mobiele oplader dankzij de laadtechnologie. De auto heeft een maximaal laadvermogen van 11 kW.

Sion leasen

Heb je interesse in het leasen of aanschaffen van de Sion? De verwachte vanafprijs van de Sion is 25.500 euro. Het is nog niet duidelijk wanneer de elektrische auto daadwerkelijk op de markt wordt uitgebracht. Sono Motors communiceert op hun website dat de auto in 2022 in productie gaat. Wij houden je op de hoogte!

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl