Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Skoda ENYAQ iV uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023

De Skoda ENYAQ iV - tijdens de AM Driving Business Awards - uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023! 👏🏻 Het totaalplaatje van de Skoda ENYAQ iV klopt, aldus de jury. De elektrische auto van Skoda scoorde het hoogst op prijs-kwaliteitverhouding. Die is namelijk uitstekend bij deze populaire EV. Je krijgt echt veel auto voor de prijs die je betaalt. Of least in dit geval. 😉 De BMW i4 heeft de titel als 'Nieuwkomer van het Jaar' in de wacht gesleept. Wat vinden jullie? Is het terecht dat beide EV's ervandoor gaan met deze titels?

Skoda ENYAQ iV Zakenauto Van het Jaar 2023

Skoda heeft het slim aangepakt door een elektrische SUV op de markt uit te brengen die perfect aansluit op de behoeften van de Nederlandse zakelijke rijder. De Skoda ENYAQ iV is ruim, betaalbaar, heeft een uitstekende range (537 kilometer), laadsnelheid en veel opties. Bovendien is het design van de auto ook nog eens stoer.

Naast de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft het interieur ook een hoog afwerkingsniveau. De elektrische SUV scoort velen malen hoger dan bijvoorbeeld de Volkswagen ID.4. Terwijl deze auto onderhuids eigenlijk exact hetzelfde is. “Je krijgt een auto met een Skoda-signatuur, de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten.” Aldus de jury.

BMW i4 Nieuwkomer van het Jaar

Vorig jaar won de Skoda ENYAQ iV deze titel, dit jaar geeft het populaire model het stokje over aan de BMW i4. De jury heeft de BMW i4 uitgekozen als Nieuwkomer van het Jaar. Waarom? De jury slaat eigenlijk precies de spijker op zijn kop: Met de i4 heeft BMW een EV voor liefhebbers. Zoals je gewend bent van BMW heeft ook dit gloednieuwe model sportief rijgedrag en een hoog afwerkingsniveau. Bovendien is de coupé qua design weer eens iets anders dan een elektrische SUV. Als we de jury moeten geloven heeft de BMW i4 behoorlijk wat potentie om volgend jaar er met de titel Zakenauto van het Jaar vandoor te gaan. Wij zijn heel benieuwd..

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl