Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Prijzen van elektrische Ford E-Transit bekend

Ford komt met een elektrische bedrijfswagen; de volledig elektrische E-Transit. De elektrische bedrijfswagen van Ford krijgt een vanafprijs van 48.675 euro, actieradius van 317 kilometer (WLTP) en kan snelladen binnen 34 minuten. Wordt de elektrische bedrijfsbus van Ford een succes? In dit artikel vertellen we je er alles over. 

Elektrische Ford E-Transit verkrijgbaar vanaf 48.675 euro

Het automerk heeft eindelijk de prijzen van de elektrische bedrijfsbus bekendgemaakt. Ford gaat de bestverkochte bedrijfsbus nu ook uitbrengen met een elektrische aandrijflijn. De vanafprijs begint bij 48.675 euro, voor dit geld heb je een Chassis Cabine. Voor iets meer – in totaal 49.050 euro – heb je een Gesloten Bestelauto.

De Ford E-Transit is verkrijgbaar in maar liefst 25 verschillende uitvoeringen. Voor iedere ondernemer zou de elektrische bedrijfswagen dus geschikt kunnen zijn. De elektrische Transit is leverbaar als bestelauto, dubbele cabine, chassis enkele cabine in diverse lengte- of hoogtevarianten.

Actieradius + opladen Ford E-transit

De Ford E-Transit heeft een actieradius van 317 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal de actieradius van de elektrische bedrijfswagen wel iets lager uitvallen. Met een snellaadvermogen van 115 kW DC is de Ford E-Transit binnen 34 minuten weer voor 80% opgeladen. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW is de auto binnen 7 uur weer volledig opgeladen.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Voor veel ondernemers wordt een elektrische bedrijfsbus steeds interessanter vanwege de lage onderhoudskosten, brandstofkosten en lange levensduur van het accupakket. Verschillende merken hebben de afgelopen periode vol ingezet op de ontwikkeling van elektrische bedrijfsbussen die ook daadwerkelijk bruikbaar zijn. Dat betekent een goede actieradius, een goed laadvermogen en voldoende binnenruimte. Niet langer kies je alleen voor een elektrische bedrijfswagen om PR-redenen. Je kies voor elektrisch omdat het gewoon een uitstekende keuze is.

Heb je interesse in het leasen van de Ford E-Transit? De elektrische bedrijfswagen van Ford staat in het voorjaar van 2022 bij de dealers in Nederland.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl