Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Prijzen van de Renault Megane E-tech Electric bekend

Renault heeft de prijzen van de Renault Megane E-Tech Electric bekendgemaakt. Het nieuwste elektrische model van Renault krijgt een vanafprijs van 35.390 euro. Je hebt de keuze uit twee batterijpakketten. De Mégane E-Tech Electric is overigens met het grootste accupakket (60 kWh) per direct al te bestellen, het kleinere accupakket (40 kWh) komt op een later moment beschikbaar. 

Interieur + Design Renault Megane E-tech Electric

Zoals we inmiddels gewend zijn bij elektrische auto’s, is ook de Renault Megane E-Tech Electric standaard rijk uitgerust en is de auto voorzien van de nieuwste technologie. De auto is erg netjes afgewerkt en er worden mooie materialen gebruikt in het interieur. Je kunt zelfs de digitale cockpit personaliseren dankzij openR Link met Google integratie. Jouw stoelvoorkeuren, interieurstijl en rij-instellingen worden opgeslagen.

Qua uiterlijk kenmerkt de auto zich als een echte Renault. Kenmerkende LED-dagrijverlichting, strak design en bovenal het nieuwe merklogo zijn duidelijk te herkennen. Het is bovendien de eerste Renault die geïntroduceerd is met het nieuwe merklogo! Verder is de auto voorzien van volledige Full LED-verlichting aan de voorzijde, een 3D-LED strook aan de achterzijde en 20 inch lichtmetalen velgen.

Actieradius Renault Megane E-tech Electric

De Renault Megane E-Tech Electric is verkrijgbaar met twee accupakketten in vijf uitvoeringen. De Equilibre, Techno, Iconic, Evoltion en Evolution ER. Voor de E-Tech Electric met het kleinste accupakket (40 kWh) betaal je een vanafprijs van 35.390 euro. De auto met het kleinste accupakket heeft een actieradius van 300 kilometer (WLTP). In de praktijk zal dit natuurlijk altijd iets lager uitvallen vanwege het rijgedrag en de weersomstandigheden. Heb je liever iets meer rijbereik? Dan kun je kiezen voor het grootste accupakket (60 kWh). Met een 60 kWh moet je rekening houden met een actieradius van 450 kilometer (WLTP). Logischerwijs betaal je hier ook iets meer voor. De vanafprijs van deze 60 kWh uitvoering zit op 39.990 euro.

Opladen Renault Megane E-tech Electric

Exclusief voor Renault Megane E-Tech Electric rijders biedt het automerk vanaf 2022 de Mobilize Charge Pass aan die zij kunnen gebruiken bij 25.000 publieke laadpalen in 25 landen. De EV van Renault wordt standaard geleverd met een 22 kW AC-boordlader. Snelladen is tevens mogelijk met de elektrische Megane. De auto met het kleinste accupakket heeft een laadsnelheid van 80 kW DC. Kies je voor het grotere accupakket, dan kan de auto met een laadsnelheid van 130 kW DC snelladen.

Zakelijk Leasen Renault Megane E-tech Electric

Heb je interesse in het zakelijk leasen van de Renault Megane E-Tech Electric? Het nieuwste model van Renault is vanaf dit moment al te bestellen met het grote accupakket, maar naar verwachting leverbaar medio 2022. Een specifieke introductiedatum heeft Renault niet bekend gemaakt. De demo modellen staan echter vanaf maart 2022 bij de dealers.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl