Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Porsche Taycan opladen zonder laadpas of app

Voor toekomstige Porsche Taycan rijders hebben we goed nieuws! Het opladen wordt nog gemakkelijker. Vanaf het nieuwe modeljaar in oktober kan de Porsche Taycan worden opgeladen zonder dat er een laadpas of app aan te pas komt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Plug & Charge-functie. Je kunt de functionaliteit vergelijken met het opladen van een Tesla bij de Tesla Superchargers. 

Het plug & Charge- laadstation herkent de Porsche Taycan bij aankomst, waardoor een laadsessie automatisch wordt gestart op het moment dat de laadkabel is aangesloten. De laadsessie en betaling verloopt geheel automatisch.

Nu nog sneller opladen met de Porsche Taycan

Met de komst van het nieuwe modeljaar in oktober 2020 voert Porsche nog een aantal innovaties door voor de Porsche Taycan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om online een ingebouwde AC lader (laadvermogen 22 kW) te bestellen. Dit laatste betekent twee keer zo snel opladen!

Ook wordt de Porsche Taycan iets sneller dankzij de Launch Control. De Porsche Taycan Turbo S gaat van 0 naar 200 in slechts 9,6 seconden. Dit is 0,2 seconden sneller dan voorheen.

Opladen zonder laadpas of app

Het opladen wordt steeds gemakkelijker gemaakt met de Porsche Taycan. Vanaf oktober kun je de Porsche Taycan opladen zonder gebruik te maken van een laadpas of een app. En dit allemaal dankzij de Plug & Charge functie. Het enige wat jij hoeft te doen is de laadkabel aan te sluiten en de rest volgt vanzelf. Het laadstation herkent automatisch welke auto er staat dankzij de authenticatiegegevens die in het voertuig zijn opgeslagen.

Om de betaling van de laadsessies hoef je je overigens ook geen zorgen te maken. Dit verloopt ook geheel automatisch. Deze handige functionaliteit werkt al bij alle IONITY-laadstations in Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Italiƫ en Tsjechiƫ.

Batterijbesparend opladen

Naast het opladen zonder een laadpas of app, kun je met het nieuwe model ook batterijbesparend opladen. Je moet hiervoor wel bij het juiste laadstation zijn, zoals de IONITY snellaadstations. De auto laadt dan bijvoorbeeld met een maximaal snellaadvermogen van 200 kW. Het batterijbesparend opladen komt de levensduur van de batterij ten goede. Je kunt deze functie in het display selecteren.

Porsche Taycan leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Porsche Taycan? De vernieuwde Porsche Taycan is beschikbaar vanaf halverwege september en staat vanaf oktober 2020 bij de Nederlandse Porsche Centra.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl