Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Porsche Taycan beschikbaar vanaf 87.200 euro en te leasen vanaf 1.021 euro

Porsche heeft het zojuist officieel bekendgemaakt: Het automerk komt met een voordeligere versie van de volledig elektrische Porsche Taycan. De Porsche Taycan is leverbaar vanaf 87.200 euro en te leasen vanaf 1.021 euro per maand. Het nieuwe model is vanaf dit moment te bestellen. Naar verwachting wordt de achterwielaangedreven Porsche Taycan geleverd vanaf maart. 

Prijs Porsche Taycan

De Porsche Taycan is te leasen vanaf 1.021 euro. Met een vanafprijs van 87.200 euro, moet je rekening houden met een bijtelling van ongeveer 531 euro per maand. De bijtelling is uiteraard berekend op basis van de hoogste belastingschaal. (vanaf 68.507 euro)

Design + interieur Porsche Taycan

Het nieuwe model kun je herkennen aan de 19 inch Aero-wielen, zwarte remklauwen, zwarte frontspoiler, dorpels en diffuser in de achterbumper. De elektrische Porsche wordt standaard geleverd met twee comfortstoelen die maar liefst in acht richtingen verstelbaar zijn. Overigens is dit de eerste Porsche Taycan zonder lederen bekleding. De bekleding is gemaakt van gerecycled materiaal dat het duurzame karakter van de auto benadrukt.

Accupakket + Actieradius Porsche Taycan

Wat zijn de verschillen met de duurdere Porsche Taycan? Het gaat in dit geval om een achterwielaangedreven versie. De Porsche Taycan beschikt over een standaard Performance battery (79,2 kWh) en heeft een vermogen van maar liefst 408 pk. Met de Performance Battery Plus (93,4 kWh) optie heeft de auto een vermogen van 476 pk. Naast het extra vermogen betekent dit natuurlijk ook een iets groter rijbereik. De Porsche Taycan met het grotere 93,4 kWh accupakket heeft een actieradius van 484 kilometer WLTP. De versie met het kleinere accupakket heeft een actieradius van 431 kilometer WLTP. Het maximale laadvermogen van de Porsche Taycan met het 79,2 kWh accupakket is 225 kW DC. De uitvoering met het grotere accupakket heeft een maximaal laadvermogen van 270 kW DC. Dit betekent dat de auto onder optimale omstandigheden binnen 22,5 minuten weer voor 80% is opgeladen. Bij een ‘normale’ openbare laadpaal kan de auto met een maximaal laadvermogen van 22 kW AC opladen.

Net zoals iedere andere elektrische auto komt de Porsche Taycan ook snel van zijn plek. De auto gaat van 0 naar 100 in slechts 5 seconden. Dankzij het Plug & Charge systeem wordt de auto automatisch herkend bij een laadstation, zodra de laadkabel wordt gekoppeld. Overigens werkt dit nog niet bij alle laadstations. Plug & Charge werkt momenteel bij alle IONITY-laadstations in Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Italië en Tsjechië.

Porsche Taycan zakelijk leasen

Heb je interesse in het leasen van de Porsche Taycan? De voordeligere versie van de Porsche Taycan is te leasen vanaf 1.021 euro per maand. De auto kun je vanaf dit moment geheel naar eigen wens samenstellen en direct bestellen. Naar verwachting is de auto leverbaar vanaf maart.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl