Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Polestar opent vestiging in Barcelona

Spaanse automobilisten kunnen nu ook terecht in Barcelona voor een Polestar. Het automerk heeft de eerste showroom in Barcelona geopend. En daar waren wij natuurlijk bij! Onze Spaanse EV-rockstar Alex Puksô heeft verschillende experts gesproken. Je kunt zijn video's bekijken op zijn TikTok-kanaal. Voor degenen die niet heel goed Spaans spreken, lees dan gerust verder. ;) Polestar heeft een duidelijke visie: Eind 2023 willen zij wereldwijde uitbreiding in 30 landen. De Polestar 2 is inmiddels een van de bestverkochte elektrische auto's van dit moment in Nederland. Wij zijn heel benieuwd of de auto's van Polestar in Spanje ook net zo populair worden. 

Vestigingen Polestar

Het automerk is inmiddels in verschillende landen actief waaronder Nederland, Spanje, Dubai, Portugal, Zweden, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, België, Duitsland, Canada, Verenigde Staten, China. De volgende bestemming is Italië. Dat Polestar het merk langzaam uitrolt, is enerzijds gericht op markten waar EV's populair zijn. Anderzijds is het voordeel dat het merk veel naam maakt in relatief korte tijd. Voor de zakelijke klant is het ook zeer positief, het draagt bij aan betrouwbare levertijden op de Polestar 2. Waar de levertijden bij veel merken oplopen tot maar liefst een jaar of zelfs al anderhalf jaar, is dit bij Polestar op dit moment 6-8 maanden! Voor Nederland is de Polestar inmiddels een bekende en veel gezien merk. De Polestar 2 is een populaire zakelijke leaseauto en ook een populair alternatief voor de Tesla Model 3, Skoda ENYAQ iV en bijvoorbeeld de Volkswagen ID.4.

Zakelijk leasen Polestar 2

Zoals gezegd is de Polestar 2 een goed leverbare en populaire zakelijke leaseauto. Wij kunnen de Polestar 2, ondanks de bekende levertijd van 6-8 maanden, sneller leveren. In augustus en september komen verschillende configuraties van de Polestar 2 in de uitvoeringen Single Motor Standard Range en Single Motor Long Range bij ons binnen. De Polestar 2 is al zakelijk te leasen vanaf 595 euro per maand. Mocht je interesse hebben in het zakelijk leasen van deze mooie auto, neem dan snel contact met ons, want de voorraad is beperkt!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl