Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Per 1 mei 2022 gaan Tesla-berijders betalen voor Premium Connectivity

Met ingang van 1 mei 2022 gaan Tesla-berijders in totaal 9,99 euro per maand betalen voor het abonnement Premium Connectivity. Dit is officieel bevestigd door Tesla. De proefperiode is daarmee officieel beëindigd. Dit betekent dus dat alle Tesla-berijders het abonnement via hun Tesla-account moeten activeren (mits ze hier gebruik van willen maken) door een betalingsmethode toe te voegen. Op 30 april 2022 aan het einde van de dag wordt het abonnement Premium Connectivity automatisch stopgezet en omgezet naar Standard Activity. In dit artikel leggen we uit hoe Tesla-berijders alsnog het Premium Connectivity abonnement kunnen afsluiten.

Premium Connectivity

Premium Connectivity-pakketten

Bij aankoop van een Tesla ontvang je Premium Connectivity gratis op proef. Als je inlogt op je Tesla-account zie je automatisch bij het kopje ‘Premium Connectivity’ hoe lang je Premium Connectivity nog geldig is.

Met Premium Connectivity heb je toegang tot alle connectiviteitsfuncties via het mobiele netwerk. Connectiviteit is een belangrijk onderdeel van alle Tesla’s want het verbetert de rijbeleving verder door toegang te geven aan functies – waarvoor dataverbruik nodig is – zoals muziek en media streamen via bijvoorbeeld Spotify en Netflix, live verkeer-visualisatie etc.

Hoe kan ik mij abonneren op Premium Connectivity?

Voor elke Model S, Model X, Model Y en Model 3 die op of na 1 juli 2018 is besteld, is een abonnement op Premium Connectivity mogelijk. Via de website van Tesla kun je meteen bekijken of jouw model in aanmerking komt voor een maandabonnement. Mocht dit het geval zijn, dan kun je via jouw Tesla-account een abonnement afsluiten. Hieronder leggen we stapsgewijs aan je uit hoe je je kunt abonneren.

  1. Log in met je Tesla-account in de Tesla-app;

  2. Selecteer ‘Upgrades’ en daarna ‘Software-upgrades’;

  3. Selecteer het tabblad ‘Abonneren’;

  4. Selecteer ‘Toevoegen’ onder Premium Connectivity;

  5. Vervolgens kun je het abonnement afrekenen in het winkelmandje;

  6. Voeg een betalingsmethode toe (indien van toepassing, als het goed is heb je namelijk de betalingsmethode al toegevoegd om te kunnen Superchargen).

Tesla leasen

Heb je interesse in het zakelijk leasen van een van de Tesla modellen? Bekijk ons artikel waarin wij de kosten van alle Tesla modellen voor je op een rijtje hebben gezet.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl