Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Nissan Leaf omgetoverd tot rijdende kerstboom

Een rijdende kerstboom, waarom niet? Nissan heeft alvast flink uitgepakt voor kerst. De Nissan Leaf is omgetoverd tot rijdende kerstboom. De ludieke actie van de Marketingafdeling van Nissan is zeker niet onopgemerkt gebleven. De kerstauto is volgehangen met duizenden LED-lampjes die energie krijgen van het accupakket van de Nissan Leaf. Met deze actie probeert Nissan aandacht te krijgen voor het effect van de regeneratieve remsysteem.

E-pedal + B-rijmodus Nissan Leaf E+

Nissan heeft niet zonder reden de Nissan Leaf omgetoverd tot kerstboom. Nissan laat op een ludieke wijze zien wat je met de teruggewonnen energie van de Nissan Leaf kunt doen. De innovatieve Nissan e-Pedal en B-rijmodus winnen energie terug om de actieradius van de elektrische auto te vergroten. De lichtjes van de Nissan Leaf gaan aan zodra de auto daadwerkelijk afremt.

De Nissan Leaf kan op twee manieren energie terugwinnen. Met de e-Pedal kan de bestuurder met één pedaal accelereren, afremmen en de auto tot stilstand brengen. De B-rijmodus regenereert ook energie op het moment dat de bestuurder remt.

Gemiddeld gezien kan een Nissan Leaf binnen 18.000 kilometer zo’n 744 kWh energie terugwinnen. Dit staat gelijk aan 20% van het energieverbruik van een gemiddeld Europees huishouden. Volgens Nissan kun je met de teruggewonnen energie zo’n 266 kerstbomen met ieder maar liefst 700 lampjes een uur lang verlichten. De kers op de taart van de verlichte elektrische auto is natuurlijk het ’tree’ kenteken van de Nissan Leaf.

Actieradius + Opladen Nissan Leaf E+

De Nissan Leaf is onlangs uitgebracht met een groter accupakket. De nieuwe generatie Nissan Leaf E+ heeft een 40 kWh accupakket en een actieradius van 378 kilometer (NEDC). In de praktijk zal de actieradius van de Nissan Leaf E+ neerkomen op zo’n 250 kilometer.

Nissan Leaf E+ leasen in 2019

Overweeg je overstap naar een elektrische auto en wil je dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling? De Nissan Leaf kun je al leasen vanaf 412 euro per maand.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl