Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Nieuwe Tesla Model S heeft actieradius van 720 kilometer

De Tesla Model S Long Range Plus is vanaf dit moment verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Het nieuwste model van de Tesla Model S overtreft qua rijbereik alle elektrische auto’s. De Tesla Model S Long Range Plus heeft volgens de Amerikaanse EPA meetmethode een actieradius van 647 kilometer. Omgerekend naar de Nederlandse WLTP-testmethode komt dit neer op maar liefst 720 kilometer!

Tesla modellen

Tesla heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd. De modellen van Tesla onderscheiden zich door middel van de slimme technologie, de grote en vooral betrouwbare actieradius, het snelladen en tot slot vanwege de uitgebreide laadinfrastructuur van de Tesla Superchargers.

De Tesla Model 3 was vorig jaar een van de bestverkochte elektrische auto’s. Al jarenlang doen de modellen van Tesla waaronder de Tesla Model S, Tesla Model X en Tesla Model 3 het goed. Met name het nieuwste model, de Tesla Model 3, is erg geliefd onder de zakelijke rijder.

De verkoopcijfers van de Tesla Model S en Tesla Model X zijn inmiddels behoorlijk teruggelopen nadat de bijtellingsregels verdubbeld zijn van 4% naar 8%. Desondanks geeft dit alleen maar aan hoe innovatief Tesla is. Zij blijven hun huidige modellen optimaliseren.

Tesla Model S Long Range nu verkrijgbaar

Amerikanen kunnen hun geluk niet op. Vanaf dit moment kunnen ze nog verder rijden met het nieuwste model van Tesla: de Tesla Model S Long Range Plus. Volgens de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) test kan de Long Range Plus maar liefst 647 kilometer rijden op één volle acculading. Als je deze kilometers omrekent naar de WLPT-testmethode, valt de actieradius van de Tesla Model S nog gunstiger uit. De actieradius komt dan neer op zo’n 720 kilometer. Uit verschillende berekeningen is namelijk gebleken dat de WLTP-test 1,12 keer hoger uitkomt dan de EPA-test.

Tesla Model 3 zakelijk leasen

Helaas zijn er op dit moment nog geen plannen om de nieuwe Tesla Model S Long Range Plus ook in Europa op de markt te gaan uitbrengen. Desalniettemin komt een rijbereik van 610 kilometer (Tesla Model S Long Range) ook aardig in de buurt en deze is wel in Nederland verkrijgbaar! De populaire Tesla Model 3 komt overigens met een actieradius van 560 kilometer ook aardig in de buurt. De Tesla Model 3 kun je momenteel al zakelijk leasen vanaf 624 euro per maand!

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl