Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Mobility Service, grootste EV-expert van Nederland, gaat internationaal

Na het grote succes in Nederland van het online label zakelijkelektrischleasen.nl gaan wij een tweede ‘EV-hub’ in Barcelona, Spanje creëren. Nu de transitie naar elektrische mobiliteit ook in Zuid-Europa op gang begint te komen, is er behoefte aan goede informatievoorziening rondom het gebruik van elektrische auto’s. Als grootste EV-expert van Nederland gaan wij daarom onze kennis en ervaring delen met de Spaanse markt.

Via de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je het beschikbare aanbod elektrische auto’s en bedrijfswagens bekijken, vergelijken en samenstellen. Vervolgens kun je de leaseprijs berekenen en de auto bestellen. Deze aanpak is in de afgelopen jaren, waarin elektrische auto’s steeds populairder zijn geworden, een groot succes gebleken. Daarnaast is ook de timing een zeer belangrijke factor geweest. Nog voordat de vraag naar elektrische auto’s een vogelvlucht nam, was de website zakelijkelektrischleasen.nl al geïntroduceerd. Sinds de oprichting van het succesvolle label in 2017, zijn wij uitgegroeid tot de grootste EV-expert van Nederland.

Momenteel staat elektrisch rijden in Spanje nog in de kinderschoenen. In 2020 was nog maar 1 op de 50 van de nieuwverkoop een EV, terwijl in Nederland over dezelfde periode 1 op de 5 verkopen een EV was. Naar verwachting zal dit in de komende jaren toenemen door onder andere de eisen vanuit de Europese Unie en de EV-proposities van verschillende autofabrikanten. Als voorloper van elektrische mobiliteit gaan wij hierop inspelen door een Spaanse versie van de website zakelijkelektrischleasen.nl op te tuigen. De Spaanse website voorziet de zakelijke rijder straks van alle relevante informatie op autogebied, fiscaliteit en zaken als landelijke laadinfrastructuur. Net als in Nederland zal de samenwerking met lokale partners een belangrijke rol gaan spelen om zodoende gezamenlijk een constructieve transitie naar elektrisch rijden te realiseren.

Op dit moment zijn wij gespecialiseerd in allerlei soorten van elektrische mobiliteit. Denk hierbij aan het leasen van elektrische auto’s, elektrische bedrijfswagens, elektrische deelscooters en elektrische deelauto’s. Het team van EV-experts geeft gedegen en eerlijk advies over alles wat met elektrische mobiliteit te maken heeft. Dagelijks adviseren wij klanten over de techniek van elektrische auto’s, laadinfrastructuur, laadpalen, apps en delen zij hun eigen praktijkervaringen. Kortom; wij willen graag de kennis en ervaring delen met de zakelijke Spaanse markt. Het uiteindelijke doel is om bij te dragen aan een snelle elektrificatie van het Spaanse wagenpark.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl