Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Mobility Service en Beequip gaan de krachten bundelen

Samen met Beequip – de snelgroeiende lease specialist voor zwaar materieel in Nederland – gaan we de krachten bundelen voor de financiering van (elektrische) bedrijfswagens. Met deze commerciële samenwerking breiden we onze dienstverlening richting de klant verder uit.

Elektrische bedrijfswagen wordt steeds populairder

De elektrische bedrijfswagen wint bij de Nederlandse ondernemers terrein van de variant op brandstof. Deze opmars is te danken aan verbeteringen zoals snellere laadtijden, een betere actieradius en een breder aanbod. Daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en is er een financieel voordeel omdat ondernemers sinds 15 maart 2021 tot 5.000 euro aanschafsubsidie krijgen op elektrische bedrijfswagens. Bij de aanschaf van (elektrische) bedrijfswagens is er steeds meer vraag naar lease als financieringsvorm. Samen met Beequip stimuleren we deze ontwikkeling van elektrificatie en verduurzaming en willen we ondernemers helpen, door de drempel van de aanschaf van elektrische bedrijfswagens te verlagen. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende lease-oplossingen, op een gemakkelijke manier.

Samenwerking Mobility Service en Beequip

Wij vinden elkaar in deze gezamenlijke missie, gezien onze expertise omtrent (elektrische) bedrijfswagens en omdat we in het aanbod van lease-oplossingen complementair aan elkaar zijn. Wij blinken uit in full service operational lease, wat een geschikte leasevorm blijkt voor ondernemers die graag geheel ontzorgd willen worden.

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel, en biedt voor leasen van (elektrische) bedrijfswagens veelal financial lease. Dit is een passende financiering voor ondernemers die graag het materieel op eigen balans willen hebben staan. Met de commerciële samenwerking voegen we de expertises rondom de verschillende leasevormen samen en willen wij klanten nog beter van dienst zijn, door altijd de meest optimale leasevorm te kunnen bieden op basis van de voorkeuren van de ondernemer.

“Als één van de eerste aanbieders van operationele lease van elektrische personenauto’s kunnen we onze klanten met deze samenwerking nu ook prima financial lease voor bedrijfswagens aanbieden. Hiermee kunnen we gezamenlijk nog harder werken aan de broodnodige transitie van fossiele brandstof naar elektrificatie van ons wagenpark.” Paul Harms, algemeen directeur van Mobility Service.

“Onze missie is om ondernemers te helpen ondernemen. Indien blijkt dat men niet alleen financiering zoekt maar ook een full service pakket, verwijzen wij graag door naar deze kundige partij die dit aanbiedt.” Joris Linders, founder en partner van Beequip.

Over Beequip

Beequip is de grootste alternatieve financier in Nederland en biedt het MKB lease-oplossingen voor het aanschaffen van gebruikt en nieuw zwaar materieel of het herfinancieren van eigen materieel. Beequip kent de waarde van equipment en zet dit centraal in de lease-aanvraag. Zo is er meer mogelijk! Dankzij deze unieke aanpak zijn bijna 3.000 Nederlandse MKB-bedrijven geholpen aan een financiering van zwaar materieel; met een totale waarde van ongeveer €1,5 miljard.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl