Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Mobility Service Electric bestaat 2 jaar!

Mobility Service Electric is jarig! Binnen twee jaar is het label van leasemaatschappij Mobility Service Nederland uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. Al ruim duizend klanten hebben via het online label een elektrische auto geleast; een absoluut hoogtepunt dat het vieren van het 2-jarig bestaan meer dan waard is.

Zakelijkelektrischleasen.nl bestaat 2 jaar

In 2017 is leasemaatschappij Mobility Service Nederland gestart met het label Mobility Service Electric. Op de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je alle beschikbare elektrische auto’s bekijken, vergelijken, naar eigen wens samenstellen en bestellen. Inmiddels bestaat het label precies twee jaar. Met groot succes! De website heeft ruim 1 miljoen unieke websitebezoekers gehad.

Elektrische auto’s zijn voor Mobility Service Nederland geen onbekend terrein. In 2009 zagen zij al toekomst in elektrische auto’s door de eerste importeur te worden van de elektrische auto, de Noorse TH!NK City. 

Als voorloper op het gebied van elektrische auto’s was het daarom een logische stap om in 2017 te starten met het label Mobility Service Electric. Op de website zakelijkelektrischleasen.nl vind je naast het huidige aanbod, allerlei praktische informatie en tips over de actieradius, oplaadtijd, levertijden en leasetarieven. 

Inmiddels is Mobility Service Nederland uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van elektrische auto’s. 

Commercieel directeur Hilda Boerma: “Wat begon als een idee binnen ons bestaande team, is in amper twee jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig Online Salesteam. Dagelijks voorzien zij onze klanten van persoonlijk en maatwerk advies over de overstap naar elektrisch rijden, met een gemiddelde klantwaardering van een 8,9. We zijn dan ook ontzettend trots op wat wij hebben bereikt in de afgelopen twee jaar!”

De eerste elektrische leaseauto van Mobility Service Nederland was een Tesla Model S. Nu twee jaar later..

  • Hebben wij zo’n ruim 1.000 MSE klanten mogen verwelkomen;

  • Rijden alle medewerkers van Mobility Service Nederland in een elektrische auto;

  • Is ruim 21% van onze vloot volledig elektrisch;

  • Heeft de website 1 miljoen unieke websitebezoekers gehad;

  • Is Mobility Service Nederland de enige leasemaatschappij die de Hyundai Kona Electric uit voorraad kan leveren.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl