Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Levering Ford Mustang Mach-E vertraagd naar 2021

Ford heeft zojuist bekendgemaakt dat de leveringen van de nieuwe Ford Mustang Mach-E zijn uitgesteld naar begin 2021. Dit heeft alles te maken met het coronavirus. Alle klanten die reeds online de Ford Mustang Mach-E gereserveerd hebben, ontvangen vandaag per e-mail bericht hierover.

Deja vu

Waar in 2019 Tesla moeite had om de vraag bij te benen en leveringen moest uitstellen, lijkt dit jaar Ford het merk te zijn dat slecht nieuws aan de consument brengt. Zakelijke rijders van de nieuwe Ford Mustang Mach-E zullen langer moeten wachten op hun aanstaande auto. Waar Ford eerder stellig was in het communiceren over een levering in 2020 is dit vandaag gewijzigd naar levering vanaf 2021. Dit betekent dan ook dat 8% bijtelling helaas niet meer gaat gelden op de Mustang Mach-E.

De levering via import vanuit Europa?

Waar bij de vertraagde leveringen van de Kia e-Niro het mogelijk was om de auto bijvoorbeeld te importeren vanuit een ander Europees land, is dit voor de Ford Mustang Mach-E geen optie. Ford heeft aangegeven niet alleen de levering voor Nederland op te schorten voor 2020, maar ook voor de rest van Europa.

Alternatieven voor de Ford Mustang Mach-e

Nu dat het niet meer mogelijk is de Ford Mustang Mach-E in 2020 voor 8% bijtelling te gaan rijden, zullen veel zakelijke rijders geïnteresseerd zijn in de mogelijke alternatieven voor deze auto. In 2020 zullen nog enkele nieuwe auto’s in hetzelfde segment geintroduceerd gaan worden. Bijvoorbeeld de Polestar 2 of de Tesla Model 3. Ook zijn er alternatieven beschikbaar die per direct te rijden zijn.

Direct rijden in een fiscaal aantrekkelijke auto

Wil je toch liever zo snel mogelijk achter het stuur kruipen van een elektrische auto met 8% bijtelling dan zijn er ook genoeg opties. Bijvoorbeeld de populaire Hyundai Kona Electric en de Kia e-Niro zijn per direct te rijden en bieden een hoge range voor een scherpe leaseprijs.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl