Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Kies voor flexibiliteit: een elektrische auto shortleasen

Ben je op zoek naar een shortlease auto in het A-segment? De Skoda Citigoᵉ iV is een uitstekende optie als shortlease auto. De elektrische auto heeft een 36,8 kWh accupakket en een actieradius van 265 kilometer (WLTP). In de praktijk moet je rekening houden met actieradius van ongeveer 200 tot 220 kilometer. Een pluspunt aan de elektrische Skoda is dat de auto kan snelladen. Binnen één uur is de auto (maximaal 40 kW DC snelladen) bij een snellaadstation zoals Fastned weer voor 80% opgeladen.

De Skoda Citigoᵉ iV is al te shortleasen vanaf 540 euro per maand en is bij sommige leasemaatschappijen uit voorraad leverbaar. Morgen rijden? Is dus geen enkel probleem!

Renault Zoe shortleasen

Renault Zoe

Naast de Skoda Citigoᵉ iV is de Renault Zoe ZE50 ook een uitstekende optie als shortlease auto. De Renault Zoe is van alle gemakken voorzien, heeft een 52 kWh accupakket, en daarmee een actieradius van 395 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Zelf rijd ik ook al jaren in een Renault Zoe. Als ik naar mijn praktijkervaringen kijk, dan is een actieradius van 320 kilometer zeker realistisch. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de weersomstandigheden en het rijgedrag.

De Renault Zoe ZE50 heeft het goed voor elkaar als we kijken naar het opladen. De elektrische auto kan met maximaal 22 kW AC opladen bij een openbare laadpaal. Bij een snellaadstation is de auto binnen 50 minuten weer voor 80% opgeladen.

Heb je interesse in het shortleasen van de Renault Zoe ZE50? De Renault Zoe ZE50 kun je al shortleasen vanaf 650 euro per maand en is ook direct beschikbaar.

Kia e-Niro shortleasen

Kia e-Niro

De Kia e-Niro was lange tijd volledig uitverkocht en razend populair onder de zakelijke rijder. De Kia e-Niro is ruim, heeft een 64 kWh accupakket, kan snelladen en is standaard zeer rijk uitgerust. Niet zo heel gek dus dat de levertijden waren opgelopen tot minimaal een jaar. De Kia e-Niro heeft een actieradius van 455 kilometer (WLTP) en heeft een snellaadtijd van 40 minuten bij een 175 kW snellader. De auto heeft een laadsnelheid van maximaal 80 kW DC.

Inmiddels is de Kia e-Niro weer beschikbaar. Ook als shortlease auto. Als je op zoek bent naar een comfortabele, ruime auto dan is de Kia e-Niro echt een goede optie als shortlease auto. De Kia e-Niro is al te shortleasen vanaf 930 euro per maand.

Hyundai Kona electric shortleasen

Hyundai Kona electric

Last but not least, de Hyundai Kona Electric. Een van de meest populaire elektrische auto’s van dit moment. In 2018 en 2019 was de Hyundai Kona Electric nog voor zijn marktintroductie volledig uitverkocht. Inmiddels is de auto weer verkrijgbaar. De Hyundai Kona Electric heeft exact dezelfde aandrijflijn als de Kia e-Niro. Naast de lage bijtelling is dit tevens een van de redenen waarom de Hyundai Kona Electric zo populair is onder de zakelijke rijder.

De Hyundai Kona Electric is ruim, net iets kleiner dan de Kia e-Niro, en is van alle gemakken voorzien. Tevens beschikt de auto over een 3-fase boordlader (modeljaar 2020) en kan snelladen. De Hyundai Kona Electric kan met maximaal 80 kW DC snelladen.

Wil je de Hyundai Kona Electric shortleasen? De Hyundai Kona Electric is al te shortleasen vanaf 960 euro per maand.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl