Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Kia e-Soul nu ook beschikbaar als elektrische bestelauto

De elektrische Kia e-Soul als bestelauto? Het is sinds kort mogelijk! Vandaag heeft Kia de eerste elektrische bestelauto met 1 m3 laadruimte gelanceerd: de Kia e-Soul Cargo. De Kia e-Soul Cargo heeft een actieradius van 452 kilometer en een vanafprijs van 39.077 euro. Vanaf vandaag is de elektrische bestelauto te bestellen.

Kia brengt elektrische bestelauto uit op de markt

Inmiddels heeft Kia verschillende elektrische auto’s op de markt uitgebracht. Met succes! De Kia e-Niro is een van de bestverkochte elektrische auto’s van dit moment. Inmiddels is de Kia e-Niro weer uit voorraad leverbaar. De Kia e-Niro was namelijk lange tijd volledig uitverkocht. Naast de Kia e-Niro is de Kia e-Soul ook al enige tijd op de markt. Zowel de Kia E-Soul al de E-Niro delen het EV-platform en hebben dezelfde aandrijflijn.

Kia E-soul Cargo

Kia heeft haar vloot verder uitgebreid met een elektrische bestelauto. Het automerk heeft de Kia e-Soul omgebouwd naar een elektrische bestelauto: de Kia e-Soul Cargo. De Kia e-Soul Cargo is in de basis gelijk aan de Kia e-Soul, waarbij de achterbank plaats heeft gemaakt voor 1m3 laadruimte.

Voor bedrijven die kleine tot middelgrote pakketten versturen, is dit een uitstekende oplossing. De laadruimte bestaat uit een metalen, gecoate laadvloer met 6 sjor-ogen. Onder de laadvloer bevindt zich een handig luik die toegang biedt tot de ruimte voor de laadkabel. Overigens zijn er ook verschillende maatwerkoplossingen mogelijk om de laadruimte naar eigen wens in te richten.

Mocht je op den duur de auto toch weer willen gebruiken als personenauto, dan is het mogelijk om de auto weer om te bouwen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de cargo-conversiekit. Op het moment dat de auto is omgebouwd tot elektrische bestelauto blijft de auto op geel kenteken staan, waardoor je geen BPM hoeft te betalen.

Als we kijken naar het huidige aanbod in het segment waar de elektrische bestelauto zich in begeeft, dan kan de Kia e-Soul Cargo het goed gaan doen onder de zakelijke rijder. De auto heeft een actieradius van 452 kilometer en kan snelladen (77 kW DC). Bovendien is de ExecutiveLine standaard al zeer rijk uitgerust met onder andere lederen bekleding, Harman Kardon Premium Sound System, stuurwielverwarming, parkeersensoren en een achteruitrijcamera.

Plan s-strategie

Kia slaat met de Kia e-Soul Cargo een brug naar de nieuwe generatie geëlektrificeerde bedrijfswagens die het automerk op de markt wil gaan brengen. Met de zogeheten Plan S-strategie richt Kia zich op de ontwikkeling van elektrische auto’s en autonome mobiliteitsoplossingen. Aan het einde van 2025 wil het automerk 11 nieuwe elektrische auto’s hebben geïntroduceerd. In 2021 wordt de eerste elektrische auto uitgebracht die op een nieuw EV platform is ontwikkeld.

Kia E-soul Cargo leasen

Heb je interesse in het leasen van de Kia e-Soul Cargo? De Kia e-Soul Cargo is per direct beschikbaar en te leasen vanaf 571 euro per maand.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl