Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Kia e-Niro bestverkochte elektrische auto deze maand

Waarom de Kia e-Niro de bestverkochte elektrische auto is van deze maand? Allereerst kun je meteen wegrijden in deze populaire elektrische auto. Geen lange levertijden, de Kia e-Niro is direct beschikbaar. De directe beschikbaarheid is niet de enige reden waarom deze elektrische auto zo populair is. In dit artikel kijken we naar de voordelen van de Kia e-Niro.

Kia e-Niro bezet 60% van het totaal aantal verkochte elektrische auto’s

De Kia e-Niro is al jaren een van de bestverkochte elektrische auto’s. De populaire Kia e-Niro is een betaalbare elektrische auto met een grote, betrouwbare actieradius. Als we kijken naar de huidige verkoopaantallen, dan bezet de Kia e-Niro momenteel 60% marktaandeel. Over heel 2020 is de Kia e-Niro een de bestverkochte elektrische auto’s.

Voordeel 1: geen lange levertijden, direct beschikbaar

De Kia e-Niro was lange tijd volledig uitverkocht. Echter hoef je momenteel geen rekening meer te houden met lange levertijden. De Kia e-Niro is uit voorraad leverbaar. De volgende dag rijden behoort dus zeker tot de mogelijkheden! Het gaat hierbij om auto’s met het modeljaar 2019.

Voordeel 2: lage bijtelling

Maar waarom is de Kia e-Niro zo populair? De Kia e-Niro is met name geliefd onder de zakelijke rijder. Dit heeft onder andere te maken met de lage bijtelling. Voor een elektrische auto betaal je in 2020 slechts 8% bijtelling over de eerste 45.000 euro en 22% over het resterende bedrag. Indien je een Kia e-Niro wilt gaan leasen, dan betaal je maandelijks ongeveer 109 euro aan bijtelling.

Voordeel 3: rijke uitrusting

De ExecutiveLine is de uitvoering die momenteel uit voorraad leverbaar is. Dit is tevens de meest rijk uitgeruste uitvoering. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over het niveau van het comfort bij deze auto. De Kia e-Niro is voorzien van stuur- en stoelverwarming (ook achterin), stoelventilatie voor, LED-dagrijverlichting, allerlei rijhulp- en veiligheidssystemen en een JBL Premium Sound System.

Voordeel 4: ruime auto

Als we kijken naar het segment waar de Kia e-Niro zich in bevindt, dan heeft de auto het goed voor elkaar qua ruimte. De elektrische auto is ruimer dan de Hyundai Kona Electric en net iets compacter dan de MG ZS EV. De bestuurder en medepassagier hebben beiden voldoende beenruimte. Ook op de achterbank is er voldoende plek voor drie personen. De auto heeft een bagageruimte van 451 liter, of 1405 liter maximaal met de achterbank plat.

Voordeel 5: grote, betrouwbare actieradius

De Kia e-Niro heeft het qua accupakket en actieradius goed voor elkaar. Dankzij een 64 kWh accupakket kun je zo’n 455 kilometer rijden. Deze actieradius is vastgesteld op basis van de WLTP-testmethode. In de praktijk heeft de Kia e-Niro een actieradius van ruim 400 kilometer.

Kia e-Niro leasen

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare elektrische auto met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Kia e-Niro een goede optie. De elektrische auto van Kia is per direct beschikbaar en kun je al leasen vanaf 548 euro per maand.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl