Beoordeeld met 9,3
085 4871441

IAA Mobility van 7 september tot 12 september in 2021

Van 7 september tot 12 september vindt de IAA Mobility 2021 weer plaats, ditmaal echter niet als autobeurs in Frankfurt, maar als mobiliteitsbeurs in München. Dit internationale evenement richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Tijdens dit evenement worden de nieuwste trends en (technologische) ontwikkelingen aan het publiek getoond. De slogan ‘What will move us next’ zegt het al min of meer, er zal een blik geworpen worden op de toekomst van onze mobiliteit. Tijdens dit real life/online evenement zullen verschillende (auto)merken de kans aangrijpen om hun toekomstplannen en nieuwste modellen te delen met het publiek. In dit artikel vertellen we je er alles over.

IAA Mobility 2021

Tot 2019 vond het evenement onder de naam ‘Internationale Automobil-Ausstellung’ plaats in Frankfurt. Dit jaar zal de IAA voor het eerst in München zijn. Voorheen lag de focus met name op auto’s, vanaf dit jaar richten zij zich op alle vormen van mobiliteit en krijgt de bekende beurs een nieuwe focus op mobiliteit in de bredere zin. Denk hierbij aan (elektrische) auto’s, fietsen, e-bikes, laadinfrastructuur, software, techniek etc). Het IAA is ingedeeld in vier thema’s: Summit, Conference, Open Space en Blue Lane.

Via de website van het IAA kun je bekijken welke (auto)merken hun elektrische auto’s en/of ambities gaan presenteren. Zo kun je bijvoorbeeld proefritten maken in de Hyundai IONIQ 5 en Nexo. Daarnaast is het mogelijk om de ACM City One te bezichtigen. Een compacte EV die betaalbaar en praktisch is, aldus het automerk zelf. Ook zal BMW verschillende EV’s onthullen, waaronder de i4 en iX. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de Cupra Born te vinden zijn op de beurs. Daarnaast grijpt Dacia het evenement aan om hun nieuwe identiteit met een nieuwe logo aan te kondigen. Ook Mercedes laat er dit jaar geen gras over groeien en is van plan om vijf elektrische auto’s aan te kondigen. Voor Renault is het de beurt aan de langverwachte Mégane E-Tech Electric, die zijn werelddebuut hier gaat maken.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl