Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Hyundai IONIQ 6 First Edition nu te reserveren

Rijd als een van de eersten de gloednieuwe Hyundai IONIQ 6 First Edition door nu alvast een exemplaar te reserveren. Sinds vanochtend 10.00 uur is het mogelijk! Via het Cl!ck to Buy-platform van Hyundai kun je een reservering plaatsen. De First Edition heeft een vanafprijs van 62.895 euro en een leasetarief vanaf 875 euro per maand. Ben je overtuigd? Lees gauw verder, want in dit artikel leggen we kort aan je uit hoe je 'm kunt reserveren. 

Zo reserveer je de Hyundai IONIQ 6 First Edition

De eerste stap is om via de website van Hyundai een account aan te maken. Alleen met account kun je namelijk een reservering plaatsen. De tweede stap is om de speciale landingspagina te bezoeken die het automerk hiervoor heeft aangemaakt. Vervolgens kies je de gewenste lak en klik je op de 'Cl!ck to Buy' button, waardoor je wordt omgeleid naar de juiste omgeving. Heb je deze stappen doorlopen? Dan kun je nu kiezen voor een dealer bij jou in de buurt en accessoires toevoegen. Vervolgens vul je jouw persoonsgegevens in en dien je de aanvraag in. VoilĂ ! Je ontvangt van Hyundai bericht of er een exclusieve IONIQ 6 First Edition voor jou gereserveerd is. 

Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen

Wil je de Hyundai IONIQ 6 First Edition zakelijk leasen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Je doorloopt in principe hetzelfde reserveringsproces, echter zal de leasemaatschappij bij de offerte en het leasecontract een rol spelen. 

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl