Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Hoe heb jij geladen in 2023 bij Fastned?

Fastned

Het einde van het jaar is bijna in zicht en dat betekent ook dat eindejaarsoverzichten je om de oren vliegen. Zo heeft Spotify hier leuk op ingespeeld met de '2023 Wrapped': een overzicht met jouw favoriete nummers, luisteruren, favoriete artiesten etc. Daar moeten wij ook iets mee heeft Fastned waarschijnlijk gedacht, want iedere EV-rijder die de app van Fastned gebruikt - en geabonneerd is op de nieuwsbrief - heeft ook zo'n jaaroverzicht ontvangen. Dat heeft Fastned wat mij betreft best leuk gedaan, en het is ook leuk om de statistieken te delen met je collega's/EV-experts of andere Fastned-gebruikers. ;) Want wie heeft de meeste kilometers bij Fastned geladen? Onze collega's werden in ieder geval erg fanatiek! 🏆 In dit artikel delen wij de cijfers van een aantal EV-experts. Deel ook gerust jouw jaaroverzicht met ons, want wij zijn erg benieuwd!

Fastned app: handig om een laadsessie mee te starten en te stoppen

Nissan leaf snelladen bij Fastned

De Fastned app is een absolute aanrader om je telefoon te hebben. Waarom? Met de app kun je niet alleen de beschikbare snellaadstations wereldwijd (ongeveer 300 in totaal) bekijken, maar je kunt ook moeiteloos laadsessies starten of stoppen. Nu denk je misschien: "Ik heb geen app nodig, want ik gebruik gewoon mijn laadpas." Dat klopt, en dat is inderdaad handiger en sneller. Maar uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat de app een handige back-up is als je je fysieke laadpas bent vergeten, maar wel slim genoeg was om je huidige laadpas te registreren in de Fastned app. Een goede tip dus!

Koning van het snelladen heeft op jaarbasis 2.191 kilometer geladen bij Fastned

Iedere EV-rijder die de app van Fastned gebruikt heeft een jaaroverzicht ontvangen met daarin informatie over hoeveel CO2 je hebt bespaard en hoeveel kilometer je geladen hebt bij Fastned. Ik moet heel eerlijk zeggen dat de uitslagen bij ons nogal uiteen liepen, dus we hebben ons beperkt tot een top vier Fastned-fans. De koning van het snelladen bij Fastned is bij ons Mark met zijn Nissan Leaf. Hij heeft maar liefst 2.192 kilometer bij Fastned geladen en heeft hiermee 344 kg CO2 weten te besparen. De tweede plek gaat naar onze collega Alexander. Hij heeft in totaal voor 1.256 kilometer geladen bij Fastned en heeft hiermee 242 kg CO2 bespaard. De derde prijs gaat naar Tjillie met 807 kilometer aan laadsessies en een besparing van 156 kg aan CO2. Tot slot gaat de vierde prijs naar Jolt, hij heeft 428 kilometer geladen bij Fastned en daardoor 83 kg CO2 weten te besparen.

Nu zijn wij natuurlijk ook razend benieuwd naar het jaaroverzicht van andere Fastned-gebruikers... Heb jij ook een jaaroverzicht van Fastned gekregen? Deel ook vooral jouw resultaten met ons!

EV-expert

Auto

Aantal kilometers geladen

Aantal kg aan CO2-besparing

  1. Mark

Nissan Leaf

2.192 km

344 kg

  1. Alexander

Polestar 2

1.256 km

242 kg

  1. Tjillie

Renault Zoe

807 km

156 kg

  1. Jolt

Nissan Leaf

428 km

83 kg

Mini Electric

Elektrische auto opladen in het buitenland

Meer lezen? We raden deze blogs aan:

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl