Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Hertz bestelt 100.000 Tesla Model 3’s – wereldwijd grootste order elektrische auto’s

Hertz – van oorsprong een Amerikaans autoverhuurbedrijf – heeft ambitieuze plannen wat betreft het elektrificeren van hun vloot. Het bedrijf heeft onlangs wereldwijd de grootste order van EV’s bij Tesla geplaatst voor maar liefst 100.000 Tesla Model 3’s. In samenwerking met verschillende celebrities gaat Hertz het elektrisch rijden promoten. De elektrische auto’s worden vanaf 2022 voor Amerikaanse en deels Europese klanten te huur aangeboden. 

Hertz beschikt over de grootste EV-vloot in Noord-Amerika

Hertz ziet ook in dat elektrische auto’s hot zijn en dat het de toekomst heeft. Het autoverhuurbedrijf heeft de ambitie om de grootste EV-verhuurder in Noord-Amerika te worden voor particulieren en zakelijke klanten. Een behoorlijke comeback voor Hertz nadat ze bijna failliet was verklaard.

Vandaag de dag geeft 40% van de Amerikaanse klanten aan dat zij bereid zijn om elektrisch te rijden als zij een nieuwe auto moeten uitzoeken. De verkoopcijfers van elektrische auto’s is wereldwijd met 200% toegenomen. Het aantal EV’s zal alleen maar toenemen, aangezien alle automerken bezig zijn met elektrificatie.

Hertz wil vanaf volgend jaar de Tesla Model 3’s aan haar klanten in de US en delen in Europa gaan aanbieden. Daarnaast gaat het verhuurbedrijf ook investeren in de laadinfrastructuur door duizenden laadpalen te plaatsen bij verschillende Hertz locaties. Klanten die een Tesla Model 3 via Hertz huren hebben toegang tot 3.000 Tesla Superchargers in de US en Europa. Door deze grote order bestaat de vloot van Hertz voor een vijfde uit elektrische auto’s. Een mooie ontwikkeling!

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl