Beoordeeld met 9,3
085 4871441

EVBox biedt mogelijkheid om laadsessie te betalen met creditcard

Een laadsessie betalen met je creditcard? Sinds kort is het mogelijk bij de laadpalen van EVbox. Voorheen was dit alleen mogelijk bij een Fastned snellaadstation of bij de Tesla Superchargers. Een laadpas is dus niet meer nodig! 

Elektrische auto opladen met creditcard in plaats van een laadpas

Een laadsessie afrekenen met je pinpas of creditcard. Een grote wens van iedere elektrische rijder. EVBox probeert met de EVBox Charge app aan deze behoefte te voldoen. Met deze app kun je heel gemakkelijk een laadsessie starten en afrekenen met je creditcard. Er hoeft geen laadpas meer aan te pas te komen. Je hoeft verder geen abonnement af te sluiten, het enige wat jij hoeft te doen is de app downloaden (via de App Store of Google Play) en een creditcard koppelen. De creditcards die ondersteund worden zijn: Visa, Mastercard of American Express.

Hoe start je een laadsessie?

Laadsessie EVBox

Stap 1: Download de EVBox Charge app via de App store of Google Play.

Stap 2: Vervolgens klik je in de app op de gewenste laadpaal. Houd er rekening mee dat de laadpaal de Mobiele App als optie moet hebben onder het kopje “Toegangsmethoden” om te kunnen laden via de EVBox Charge app;

Stap 3: Daarna selecteer je de gewenste Connector;

Stap 4: Klik vervolgens op Betaal en laad;

Stap 5: Voeg je creditcardgegevens toe en vul het CVV/CVC in;

Stap 6: Controleer de details en klik vervolgens op Bevestigen;

Stap 7: Volg de instructies en klik op Start laden. De laadsessie begint.

Zakelijk elektrisch leasen?

Elektrisch rijden wordt op verschillende manieren steeds gemakkelijker gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de modellen die steeds beter worden, de laadinfrastructuur, betaalmethoden, fiscale voordelen etc. Heb je interesse in het leasen van een elektrische auto? Kijk dan snel bij onze voorraad.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl