Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Elektrische Skoda Citigoᵉ iV leasen in 2020

De kleinste Skoda uit de Skoda-familie is nu ook beschikbaar als elektrische auto. De 100% elektrische Skoda Citigoᵉ iV is leverbaar begin 2020. De elektrische Skoda Citigoᵉ iV is echter vanaf dit moment al te bestellen. De volledig elektrische Skoda Citigoᵉ iV heeft een vanafprijs van 23.290 euro en is te leasen vanaf 318 euro per maand! Ga je een Skoda Citigoᵉ iV leasen in 2020, dan betaal je 8% bijtelling.

Skoda Citigoᵉ iV nu online te bestellen

Een van de meest populaire leaseauto’s in het A-segment wordt nu ook beschikbaar als elektrische auto. Na de Volkswagen e-up! en Seat Mii Electric komt Skoda nu ook met een prijs voor de 100% elektrische Skoda Citigoᵉ iV. In de basis zijn alledrie de elektrische auto’s in het A-segment exact hetzelfde. Ze zijn namelijk op hetzelfde platform gebouwd.

De Skoda Citigoᵉ iV wordt leverbaar in twee uitvoeringen. De Ambition uitvoering heeft een vanafprijs van 23.290 euro. De Style uitvoering heeft een prijs van 24.540 euro. De elektrische Skoda Citigoᵉ iV is te bestellen in 7 kleuren. De Ambition uitvoering is standaard uitgerust met onder andere: LED-dagrijverlichting, donker getinte achterlichten, 6,5 inch beeldscherm en Lane Asssist. De Style is iets duurder geprijsd, maar daar staat tegenover dat de elektrische auto iets rijker is uitgerust. De Style uitvoering beschikt onder andere over: led-sfeerverlichting, multifunctioneel lederen stuurwiel, lederen versnellingshendelknop en handremhendel, in hoogte verstelbare voorstoelen en Combined Charging System.

Optioneel kun je beide uitvoeringen uitrusten met een Comfort of Functie pakket en overige opties toevoegen zoals cruise control en verwarmbare voorruit.

Actieradius Skoda Citigoᵉ iV

De Skoda Citigoᵉ iV krijgt net zoals de Volkswagen e-up! en Seat Mii Electric exact hetzelfde 36,8 kWh accupakket. De elektrische Skoda Citigoᵉ iV krijgt een actieradius van 260 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal dit waarschijnlijk neerkomen op zo’n ruim 200 kilometer. De Skoda Citigoᵉ iV heeft een vermogen van 63 kW en gaat van 0 naar 100 in 12,3 seconden.

Opladen Skoda Citigoᵉ iV

De elektrische auto van Skoda kun je thuis opladen, via openbare laadpalen of via de snellaadstations zoals Fastned. Bij een snellaadstation (laadvermogen 100 kW) is de elektrische Skoda Citigoᵉ iV binnen 60 minuten weer voor 80% opgeladen. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW is de Skoda Citigoᵉ iV binnen 5,5 uur weer volledig opgeladen.

Skoda Citigoᵉ iV leasen in 2020

Begin 2020 kunnen we voor het eerst kennismaken met de elektrische Skoda Citigoᵉ iV. Heb je interesse in het leasen van de Skoda Citigoᵉ iV? De Skoda Citigoᵉ iV is al te leasen vanaf 318 euro per maand. Ben je op zoek naar een kleine, compacte zuinige auto? De Skoda Citigoᵉ iV is uitermate geschikt als je op zoek bent naar een leaseauto in het A-segment.

8% bijtelling Skoda Citigoᵉ iV

De Skoda Citigoᵉ iV is leverbaar vanaf 2020. Dat betekent dat je als zakelijke rijder te maken hebt met 8% bijtelling. Voor de elektrische Skoda Citigoᵉ iV betaal je een nettobijtelling van slechts 58 euro. Het is nu al mogelijk om de elektrische Skoda Citigoᵉ iV naar eigen wens samen te stellen en te bestellen.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl