Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Elektrische Renault Twingo vanaf eind november bij de dealer

Vanaf eind november staat de volledig elektrische Renault Twingo bij de dealers in Nederland, aldus Renault. De Renault Twingo Electric heeft een vanafprijs van 20.590 euro en is zakelijk te leasen 343 euro per maand. De Renault Twingo Electric is ontwikkeld als een echte stadsauto met een 22 kWh accupakket. 

Renault Twingo electric dit jaar nog leverbaar

Na drie generaties maakt de benzinevariant van de Renault Twingo nu plaats voor een volledig elektrische auto: de Renault Twingo Electric. De Renault Twingo Electric is compact en zuinig. De elektrische Renault is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: Life, Collection, Intens en Série Limitée Vibes. Je kunt de auto op de website geheel naar eigen wens samenstellen en bestellen. De Renault Twingo Electric is met name geschikt voor de zakelijke rijder die dagelijks korte ritten maakt.

Actieradius + opladen Renault Twingo electric

De Renault Twingo Electric heeft een 22 kWh accupakket en een actieradius van 190 kilometer (WLTP). In de praktijk zal de actieradius van de elektrische auto neerkomen op zo’n 135 kilometer. De Renault Twingo Electric gaat van 0 naar 100 in 12,6 seconden en heeft een vermogen van 82 pk.

Je kunt de elektrische Renault Twingo thuis opladen, via openbare oplaadpunten of via het snellaadstation. De Renault Twingo Electric is bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW binnen 2,5 uur weer volledig opgeladen.

Vergelijk je de prestaties van de Renault Twingo Electric met andere elektrische modellen, dan is dit allemaal niet heel bijzonder. Het accupakket is niet echt groot, en ook de (snel)laadmogelijkheden is zijn niet bijzonder snel. Daarentegen geeft Renault ook aan dat een groot accupakket nooit een doel is geweest vanwege zijn compacte formaat. De Renault Twingo heeft immers een vanafprijs van 20.590 euro. De Renault Twingo is echt ontwikkeld als compacte, stadsauto.

Renault Twingo electric leasen in 2020

Renault geeft aan dat de elektrische Renault Twingo vanaf eind november bij de dealers staat. De Renault Twingo is overigens al samen te stellen en te bestellen. De elektrische stadsauto van Renault is te leasen vanaf 343 euro per maand.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl