Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Elektrisch rijden proberen? Kies voor een leasecontract met 3 maanden proeftijd

Overweeg je de overstap naar een elektrische auto? Dan is dit het moment! Je profiteert namelijk tot 31 december 2020 van 8% bijtelling (fiscale waarde tot 45.000 euro). Maar dat is nog niet alles. Je kunt nu een Kia e-Niro of een Hyundai Kona Electric voor drie maanden uitproberen. Bevalt de auto? Dan wordt het shortlease contract na drie maanden omgezet naar een longlease contract en betalen wij jou het verschil van in ieder geval 972 euro, terug. Hoe het precies werkt, leggen we in dit artikel uit. 

Een elektrische auto uitproberen!

Omzetten shortlease naar longlease

Als EV-expert kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je niet zomaar durft over te stappen naar een elektrische auto als je jarenlang een benzineauto gewend bent. Een elektrische auto tijdelijk uitproberen zou in dit geval een oplossing kunnen zijn. Zo kun je zelf ervaren of een elektrische auto voor jouw situatie geschikt is. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing.

Wat zijn de spelregels?

Kies je voor een Kia e-Niro of een Hyundai Kona electric en ga je voor een longlease contract met een proefperiode? Dan betaal je de eerste drie maanden een shortleasetarief (vanaf 865 euro per maand). Indien de auto bevalt, wordt het shortlease contract na drie maanden met terugwerkende kracht omgezet naar een longlease contract. Omgerekend krijg je dan ongeveer 972 euro terug. De eerste drie maanden zit je nergens aan vast, je kunt de auto gedurende deze periode dus zonder vast contract uitproberen. Zo heb je uitgebreid de tijd om na te gaan of een elektrische auto voor jouw situatie een geschikte keuze is.

Flexibel longleasen

De Hyundai Kona Electric en de Kia e-Niro kun je flexibel longleasen. Heb je een andere auto op het oog? Check direct wat wij op voorraad hebben.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl