Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Eerste Shell-station met alleen snelladers in Rotterdam

Ons kikkerlandje timmert hard aan de weg met de laadinfrastructuur. Nederland beschikt over de meeste laadpalen in de EU. Ook Shell heeft in de tussentijd niet stilgezeten en heeft nu een primeur te pakken. De organisatie heeft een Shell-station aan het Hofplein in Rotterdam gebouwd met alleen maar snelladers. Iedere EV-rijder kan op deze locatie terecht bij de 12 snelladers. Tijdens de laadsessie kunnen ze een broodje, snack of een drankje scoren bij het laadstation in plaats van benzinestation. ;) Moet je overigens wel flink snel zijn met eten/drinken, want sommige EV's zijn tegenwoordig al binnen 18 minuten weer voor 80% opgeladen...

Shell station voor EV-rijders

Het gloednieuwe Shell-station heeft een behoorlijke historie. In de jaren 30 had Shell al een benzinepomp op slechts 500 meter van Rotterdam Centraal. De daaropvolgende jaren ontpopt het Shell-station zich tot een herkenbaar, symbolisch steunpunt voor reizigers. Een logische stap dus om dit Shell-station om te bouwen tot een plek die toekomstbestendig is. De pompen en ondergrondse brandstoftanks hebben dus plek gemaakt voor snelladers en bijbehorende elektra. In de komende periode wil Shell het laadstation in Rotterdam verder uitbreiden met elektrische deelfietsen, -scooters en -auto's. Alles is dus gericht op de moderne en duurzame reiziger. De toekomst is duurzaam en schoon, ook Shell weet dat. 

“Elektrisch vervoer en het delen van elektrische scooters, fietsen of auto’s spelen een cruciale rol in het omschakelen naar duurzamer vervoer. Shell ontwikkelt dan ook samen met partners als Q-Park Mobility Hubs en vernieuwt eigen locaties, zoals die aan het Hofplein.” Aldus Jeanine Bakx, General Manager Mobility Benelux en Frankrijk bij Shell. 

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl