Beoordeeld met 9,3
085 4871441

DS Automobiles komt met volledig elektrische auto met actieradius van minimaal 700 kilometer

Momenteel kennen we de DS 4 als een benzine- en plug-in hybride auto. Nu heeft DS Automobiles aangekondigd ook een volledig elektrische versie uit te brengen in 2024. Het automerk – onderdeel van Stellantis – heeft zichzelf de ambitie gesteld om vanaf 2024 alleen nog maar elektrische modellen te produceren. Daarnaast komt DS Automobiles in 2024 met een tweede EV met een actieradius van minimaal 700 kilometer. 

Elektrische auto van DS automobiles in 2024

Het volledig elektrische model dat tevens ook alleen als EV wordt uitgebracht, is gebaseerd op het zogeheten STLA medium-platform. De elektrische auto van DS Automobiles krijgt een 104 kW accupakket en krijgt daarmee actieradius van ongeveer 700 kilometer. Het automerk heeft verder nog niets bekendgemaakt over de naam van het nieuwe elektrische model.

Stellantis – de autofabrikant waar DS Automobiles onder valt – heeft onlangs vier nieuwe platformen aan het publiek geïntroduceerd. Het gaat om de volgende platformen: STLA Small, STLA Medium, STLA Large en STLA Frame. De vier platformen zijn geschikt voor auto’s in verschillende segmenten. Momenteel biedt DS Automobiles al een volledig elektrische auto aan; de DS 3 Crossback E-Tense.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl