Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Dit is de elektrische Skoda Enyaq iV

Gisteravond is de Skoda ENYAQ iV officieel onthuld. De elektrische Skoda krijgt een vanafprijs van 39.990 euro. Je hebt de keuze uit drie accupakketten en achter- of vierwielaandrijving. De Skoda ENYAQ varieert van actieradius van 340 kilometer tot 510 kilometer. Snelladen is ook geen probleem voor de elektrische Skoda. De auto kan met een maximaal snellaadvermogen van 125 kW snelladen. De Skoda ENYAQ iV staat vanaf het eerste kwartaal van 2021 bij dealers in Nederland, maar is vanaf dit moment te bestellen!

Onthulling van de elektrische Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iv is gebaseerd op het MEB-platform voor elektrische auto’s van de Volkswagen Group. Dit platform maakt het mogelijk om het accupakket in de vloer te verwerken om ruimte te besparen. Skoda combineert met deze elektrische auto een aantal belangrijke pijlers: een grote actieradius, mogelijkheid tot snelladen, betaalbaar en voldoende ruimte.

De Skoda ENYAQ iV is typisch Skoda. De auto oogt sportief, is ruim en is bovendien netjes afgewerkt. De elektrische Skoda is perfect voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een ruime auto voor het hele gezin. De Skoda ENYAQ iV is verkrijgbaar in drie accuvarianten, vijf vermogensniveaus en achter- of vierwielaandrijving. Bij elektrische auto’s is het altijd de vraag of het mogelijk is om een trekhaak te laten monteren. Bij de Skoda ENYAQ iV is dit een optie, de auto kan aanhangwagens tot 1.200 kg trekken.

Het interieur van de auto is netjes afgewerkt en is voorzien van duurzame en gerecyclede materialen. Je hebt de keuze uit 10 themapakketten. De Skoda ENYAQ iV beschikt over Full-LED Matrix koplampen, 13 inch display, rijhulpsystemen en een bijbehorende app. Ideaal om de actuele laadstatus van je auto te bekijken of de airconditioning van te voren aan te zetten

Actieradius + opladen Skoda ENYAQ iV

Skoda ENYAQ iV uitvoeringen

De Skoda ENYAQ iV is leverbaar in vijf uitvoeringen: ENYAQ 50 iV, ENYAQ 60 iV, ENYAQ 80 iV, ENYAQ 80x iV en ENYAQ RS iV. De elektrische Skoda is verkrijgbaar met een 55 kWh, 62 kWh en 82 kWh accupakket. De elektrische Skoda is dus verkrijgbaar met een actieradius van 340, 390 of 500 kilometer (WLTP). De basisuitvoeringen krijgen achterwielaandrijving. De krachtigere uitvoeringen beschikken over vierwielaandrijving.

Naast het accupakket zijn de laadmogelijkheden ook veelbelovend. De Skoda ENYAQ iV moet kunnen laden met een maximaal snellaadvermogen van 125 kW DC. Het daadwerkelijke maximale snellaadvermogen is wel afhankelijk van de gekozen uitvoering. Met een snellaadvermogen van 125 kW DC is de variant met het grootste accupakket binnen 40 minuten weer voor 80% is opgeladen. Bij een openbare laadpaal is de auto binnen 6 tot 8 uur weer vol.

Skoda ENYAQ iV leasen in 2021

Heb je interesse in het leasen van de Skoda ENYAQ iV? De elektrische auto is vanaf dit moment al te bestellen. Naar verwachting staat de auto in het eerste kwartaal van 2021 bij de dealers in Nederland.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl