Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Dit is de elektrische Nissan Ariya Concept

Nissan komt met een volledig elektrische crossover: de Nissan Ariya Concept. Tijdens de Tokyo Motor Show 2019 (24 oktober t/m 4 november) heeft Nissan de elektrische conceptversie onthuld. Nissan heeft nog niets bekendgemaakt over het accupakket, opladen en de vanafprijzen van de Nissan Ariya Concept. Het is nog even afwachten wanneer de nieuwe elektrische auto van Nissan op de markt wordt uitgebracht.

De volledig elektrische crossover van Nissan

Met de elektrische crossover wil Nissan hun visie op de toekomst laten zien. In vergelijking met de huidige modellen waaronder de Nissan Leaf, is de elektrische Nissan Ariya Concept meer een premium elektrische auto. Nissan geeft aan dat het om een conceptversie gaat, desondanks komt het model aardig in de buurt van de productieversie.

De Nissan Ariya Concept is onder andere voorzien van: 21-inch 5-spaaks lichtmetalen velgen, LED verlichting aan de voorzijde, het ‘V-motion’-schild en het verlichte Nissan logo. Deze elementen benadrukken het stoere karakter van de elektrische crossover. De achterkant van de elektrische auto is gebaseerd op de SUV’s zoals we die kennen.

De Nissan Ariya Concept beschikt over twee lakkleuren. De basislak is ‘Suisei Blue’ en het dak en de wielen zijn in de kleur ‘Copper’. De koperen kleur ‘Copper’ is voortaan herkenbaar voor alle toekomstige, nieuwe elektrische auto’s van Nissan.

Interieur Nissan Ariya concept

Het interieur van de Nissan Ariya Concept is zo minimalistisch mogelijk gehouden. Nissan heeft ervoor gekozen om de auto van zo weinig mogelijk knoppen te voorzien. De virtuele knoppen van de virtuele cockpit lichten op zodra je de auto start.

Propilot Nissan Ariya concept

De Nissan Ariya Concept zit boordevol moderne technologie waaronder de ProPILOT 2.0. De huidige generatie Nissan Leaf’s zijn tevens voorzien van de ProPILOT-functie. Het systeem ondersteunt de bestuurder bij het rijden. De ProPILOT zorgt er zelfs voor dat je de auto kunt besturen zonder het stuur daadwerkelijk aan te raken.

Accupakket Nissan Ariya concept

De Nissan Ariya Concept is voorzien van twee elektromotoren. Helaas heeft Nissan nog niets onthuld over het accupakket. Wij hopen dat deze elektrische auto een groter accupakket krijgt dan de huidige Nissan Leaf. Waarbij de auto geen problemen krijgt met de #rapidgate.

Nissan Ariya concept in productie

Wanneer de elektrische crossover daadwerkelijk in productie gaat is nog even afwachten. Wij zijn heel benieuwd wanneer Nissan meer bekendmaakt over het accupakket, overige specificaties en de vanafprijzen van de elektrische crossover. Wij houden je op de hoogte!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl