Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Dit is de elektrische Cadillac

Het Amerikaanse automerk Cadillac slaat een nieuw tijdperk in. Cadillac komt met een volledig elektrische auto: de Cadillac Lyriq. De elektrische SUV moet minimaal 482 kilometer ver kunnen rijden. Het is overigens nog wel even wachten op de elektrische Cadillac. In 2023 wordt de Cadillac Lyriq op de markt uitgebracht.

Elektrische auto van Cadillac

De wereld van elektrische auto’s is booming. Bijna vrijwel ieder automerk heeft reeds een elektrische auto uitgebracht of is bezig met de ontwikkeling hiervan. Dit geldt ook voor Cadillac. Zij zijn bezig met de productie van een elektrische SUV in het premium segment. De auto wordt geproduceerd op het vernieuwde platform van GM. Dit platform is speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van elektrische auto’s.

De Cadillac wordt verkrijgbaar in achter- en voorwielaandrijving. Bovendien wordt de auto uitgerust met een head-up display, functie om zelf in te parkeren, Super Cruise, AKG studio 19 audio systeem en tot bestaat het dashboard in feite uit één groot 33 inch LED scherm.

Actieradius + opladen Cadillac Lyriq

De actieradius speelt een grote rol bij de keuze om wel of niet voor een elektrische auto te gaan. Cadillac heeft er daarom voor gekozen om een elektrische SUV uit te brengen met een actieradius van 482 kilometer (van miles omgerekend naar kilometers).

De oplaadmogelijkheden van de elektrische Cadillac Lyriq zijn tevens veelbelovend. De SUV zou met een maximaal snellaadvermogen van 150 kW DC moeten snelladen. Naar verwachting is de auto dan binnen een halfuur weer voor 80% opgeladen.

Cadillac Lyriq leasen

Heb je interesse in het leasen van een Cadillac Lyriq? De elektrische Cadillac is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 2023. Het Amerikaanse automerk heeft overigens nog niets bekendgemaakt over de prijzen en overige specificaties.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl