Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Coolblue start met de verkoop en installatie van laadpalen

Wat ooit begon als een studentenbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende webwinkels van Nederland. We hebben het natuurlijk over Coolblue. Het bedrijf verkoopt bijna alles. Van een stofzuiger, grasmaaier, smartphone tot aan een krultang. Sinds kort is Coolblue begonnen met de verkoop en installatie van laadpalen. Je hebt de keuze uit vier laadpalen. Coolblue start met Rotterdam, Utrecht en Tilburg. In een later stadium volgt de rest van Nederland.

Coolblue biedt laadpalen aan

Laadpalen Coolblue

Als EV-expert weten we inmiddels dat er behoorlijk wat komt kijken bij de verkoop van een laadpaal. Er zijn zoveel verschillende soorten laadpalen en iedere installatie situatie is uiteraard weer anders. Van te voren moet je met verschillende zaken rekening houden, zoals de vraag of je een 1-fase of 3-fase aansluiting hebt. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar antwoord kunt geven op deze vraag. Het is daarom belangrijk om je van te voren goed te laten informeren of zelf uitgebreid research te doen. Op de website van Coolblue kun je inmiddels aardig wat informatie over de installatie van een laadpaal terugvinden.

Op de website van Coolblue biedt het bedrijf vier type laadpalen aan. Je hebt de keuze uit:

  • Alfen S-line (700 euro)

  • Alfen Pro-line (1.290 euro)

  • EVbox Elvi – basis (850 euro)

  • EVbox Elvi – full package (1.110)

Naast de laadpalen kun je ook extra accessoires aanschaffen zoals load balancing. Load balancing houdt rekening met de elektrische apparaten in huis en verdeelt de beschikbare stroomcapaciteit over de laadpaal en de apparaten.

Je moet van te voren bij Coolblue al wel weten welke laadpaal je wil, met welke extra functionaliteiten en welke installatieopties je nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om een vaste laadkabel bij het laadpunt aan te schaffen. Ook moet je aangeven op welke manier je de laadpaal bevestigd wil hebben. Aan de muur of op een paal. Zodra je de offerte hebt aangevraagd neemt Coolblue contact met je op om de aanvraag te bespreken. Zoals we gewend zijn van Coolblue worden de laadpalen door Coolblue medewerkers geïnstalleerd. Het bedrijf heeft hiervoor 15 installateurs aangenomen. Wij zijn heel benieuwd naar de ontwikkelingen op dit gebied en houden je uiteraard op de hoogte!

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl