Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Alles wat je moet weten over de Polestar 2

De eerste Polestar 2’s zijn in Nederland gearriveerd. De Polestar 2 moet de directe concurrent worden van de Tesla Model 3. Er is veel belangstelling voor de Polestar 2. Maar waarom? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Polestar 2.

Populariteit Polestar 2

Waarom is de Polestar 2 momenteel zo populair? Dit heeft onder andere te maken met het sportieve, opvallende design en de prestaties van de auto. De actieradius van een elektrische auto bepaalt hoeveel kilometers ver je kunt rijden op een volle accu. Een belangrijk onderdeel dus. De Polestar 2 heeft een veelbelovende actieradius van 470 kilometer (WLTP) en een vermogen van 408 pk. Naar verwachting komt de actieradius in de praktijk neer op zo’n 400-450 kilometer.

Net zoals iedere andere elektrische auto komt ook de Polestar 2 ontzettend snel van z’n plek. De auto gaat van 0 naar 100 in slechts 5 seconden.

Opladen Polestar 2

Ook in het opladen blinkt de Polestar 2 er qua prestaties uit. De Polestar 2 beschikt over een 3-fase boordlader. Dankzij deze 3-fase boordlader gaat het opladen een stuk sneller. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW is de auto binnen 7 uur weer volledig opgeladen. Bovendien kan de Polestar 2 met een maximaal snellaadvermogen van 150 kW DC snelladen. Dit zegt je wellicht zo niets, maar dit is ontzettend snel. Binnen een halfuur is de auto weer voor 80% opgeladen.

Design + interieur Polestar 2

De Polestar 2 heeft een stoer en vooral sportief design. De doorlopende ledstrip aan de achterzijde geeft een uniek effect aan de auto. Als je kijkt naar de foto’s van het interieur, dan valt het meteen op dat het interieur van de Polestar 2 minimalistisch is. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn er tal van kleurencombinaties mogelijk. De auto beschikt onder andere over twee digitale beeldschermen.

Net zoals de Tesla Model 3, zit de Polestar 2 ook boordevol technologie. Ook kan de Polestar 2 gekoppeld worden aan je telefoon, hierdoor kan je telefoon gebruikt worden als sleutel. Je nadert de auto en de auto wordt automatisch ontgrendeld. Ideaal!

Polestar 2 leasen in 2020

De Polestar 2 heeft een vanafprijs van 59.800. Heb je interesse in het zakelijk leasen van de Polestar 2? De Polestar 2 is te leasen vanaf 755 euro per maand. De auto heeft een nettobijtelling vanaf 283 euro per maand (belastingschaal 49,50%).

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl