Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Aiways U5 vanaf vandaag te bestellen

Nadat de Aiways U5 afgelopen voorjaar is gepresenteerd aan het publiek is de auto vanaf vandaag eindelijk te bestellen. De elektrische SUV wordt geproduceerd door het Chinese Aiways. In dit artikel vertellen wij je meer over de vanafprijs, uitrusting en technische specificaties van de elektrische Aiways U5.

Vanafprijs en uitrusting Aiways U5

Vanaf vandaag is de Aiways U5 te bestellen met een vanafprijs voor de ‘standaard’ van 39.950eu. Hiervoor krijg je een rijk uitgeruste welke onder andere voorzien is van LED koplampen, 360 graden camera, 12,3 inch touchscreen infotainment, automatisch openende kofferklep en automatische klimaatregeling. De luxere ‘Premium’ voegt daarnaast nog lederen bekleding en een panoramisch schuifdak toe aan de uitrusting.

Actieradius Aiways U5

De Aiways U5 is voorzien van een accupakket met een grootte van 63 kWh. Aiways communiceert met een een actieradius van 390 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal de actieradius naar verwachting neerkomen op ongeveer 335 kilometer.

Voor het opladen is de Aiways U5 voorzien van een 1-fase CCS boordlader. Hiermee is het mogelijk om te laden met een snelheid van 6,6 kW waarmee de auto in 11u15 weer volledig is. Ook is het met de Aiways mogelijk om snel te laden waarbij een snelheid van maximaal 90 kW DC gehaald kan worden.

Aiways U5 zakelijk leasen

Heb je interesse in het leasen van de Aiways U5? De Aiways is inmiddels te bestellen waarbij ook rijden in 2020 nog mogelijk is. Neem hiervoor even contact met ons op zodat wij je hier verder mee kunnen helpen. Het is nog beperkt mogelijk om in 2020 in de Aiways U5 te rijden, dus wees snel!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl