Beoordeeld met 9,3
085 4871441

8 redenen om te kiezen voor de Jeep Avenger:

Jeep Avenger

De autowereld evolueert voortdurend en biedt consumenten en zakelijke rijders een breed scala aan keuzes als het gaat om elektrische auto’s. Een nieuwkomer in dit snelgroeiende segment is de Jeep Avenger, de eerste volledig elektrische auto. Vorig jaar is de Avenger zelfs uitgeroepen tot Car of the Year 2023. Dat belooft wat.. Met zijn indrukwekkende specificaties en stoere design, verdient de Jeep Avenger zonder twijfel een plek bovenaan de lijst van potentiële elektrische nieuwkomers. In dit artikel acht redenen waarom de Jeep Avenger een goede keuze is voor zowel de consument als zakelijke rijders… 

1. Prijs van 39.500 euro en leasetarief vanaf 532 euro per maand

Jeep Avenger

De Jeep Avenger is niet alleen een technologische krachtpatser, maar ook vriendelijk voor de portemonnee. Met een startprijs van €39.500 biedt de Avenger een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wil je de Jeep Avenger zakelijk leasen? Dan begint de leaseprijs bij de instapversie bij 532 euro per maand. Dat is zelfs voordeliger dan een Volkswagen ID.3!

2. Indrukwekkende actieradius van 400 kilometer (WLTP)

De Jeep Avenger heeft een 50,8 kWh accupakket en heeft daarmee een actieradius van 400 kilometer volgens de WLTP-testmethode (gecombineerd). In de praktijk weten we inmiddels dat het rijbereik van een elektrische auto altijd iets lager uitvalt. Dit geldt ook voor de Jeep Avenger. Wel is de praktische actieradius deels afhankelijk van je eigen rijgedrag en de weersomstandigheden. Benieuwd naar onze praktijkervaringen met de Jeep Avenger? Check onze review van de Jeep Avenger.

3. Snelladen binnen 24 minuten

Heb je de auto helemaal leeg gereden? Deze elektrische Jeep is binnen 24 minuten (laadsnelheid van 100 kW DC) weer voor 80% opgeladen bij een snellaadstation. We raden je aan om de app van Shell Recharge en Fastned sowieso te downloaden, zodat je precies weet waar je kunt laden en met welke laadsnelheid. Dagelijkse ritten worden een feestje in de Jeep Avenger! 

4. Iconisch en stoer design

Met zijn opvallende en robuuste design eert de Jeep Avenger de erfenis van het merk, terwijl het een eigentijdse, moderne twist toevoegt. Deze auto zal niet alleen bewonderende blikken trekken, maar je ook in stijl en comfort van A naar B brengen.

5. Betrouwbaarheid van een topmerk

Jeep staat al lang bekend om zijn betrouwbaarheid en veilige, avontuurlijke terreinwagens. Met de Avenger bouwt Jeep voort op deze erfenis, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw elektrische avontuur!

6. Aantrekkelijke subsidies voor particulieren

Als particuliere koper van de Jeep Avenger kun je profiteren van een aanzienlijke subsidie van €2.950, waardoor de aanschaf nog aantrekkelijker wordt! Tegelijkertijd draag je alvast bij aan een schonere toekomst.

7. Rijke uitrusting standaard inbegrepen

Bij de Jeep Avenger krijg je meer dan alleen een elektrische auto. Standaard rijk uitgerust met geavanceerde technologieën en luxe functies, biedt de Avenger een verfijnde rijervaring die meer dan voldoet aan de eisen van automobilisten.

8. Car of the Year 2023

De kroon op het werk: de Jeep Avenger is uitgeroepen tot "Car of the Year 2023". Deze prestigieuze onderscheiding erkent de prestaties en innovaties van de Avenger, waardoor het een must-have is voor iedereen die op zoek is naar de ultieme elektrische rijervaring.

Met zijn aantrekkelijke prijs vanaf 39.500 euro en onderscheidende eigenschappen is de Avenger een waardevolle toevoeging aan het groeiende assortiment elektrische auto’s en een statement van stijl en duurzaamheid. Wat ons betreft een auto die het ongetwijfeld goed gaat doen onder de Nederlandse automobilisten. 

Tesla Model Y

De Tesla Model Y: De verborgen charmes voor zakelijke rijders

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl