Beoordeeld met 9,3
085 4871441

7 eigenschappen die de Volkswagen ID.5 bijzonder maken

Bij Mobility Service hebben we ruime ervaring met allerlei elektrische auto’s. Niet gek dat we dan ook precies weten wat een auto nou zo bijzonder maakt. In een autolandschap waarbij steeds meer goede elektrische auto’s geleverd worden, is het vaak fijn om te weten wat een EV nou bijzonder maakt ten opzichte van de concurrentie. Vandaag zetten we de Volkswagen ID.5 in het zonnetje. Deze auto heeft een aantal bijzondere features die je er bij elke uitvoering standaard bij krijgt. Daardoor is de Volkswagen ID.5 leasen een uitstekende keuze voor de zakelijke rijder. 

De Volkswagen ID.5...

...Heeft standaard parkeersensoren voor- en achter

We hadden het er hierboven al even over dat wij de Volkswagen ID.5 in het zonnetje gingen zetten, maar dat doet hij ook bij jou! In de ID.5 zitten namelijk standaard parkeersensoren voor- en achter. Hierdoor wordt het inparkeren een stuk aangenamer! 

...Zorgt voor warmte in koude tijden

Een van de zaken die een auto als de Volkswagen ID.5 zo comfortabel maakt is de functie van voorverwarmen. Anderen krabben zich een ongeluk met bevroren vingers, maar wanneer je een ID.5 voor de deur hebt staan, is het simpelweg een druk op de knop. De auto verwarmt zich voor, waardoor ook je ruiten ontdooien. Dat alles, terwijl jij nog even geniet van een kopje koffie of thee in het comfort van je huis of kantoor. 

Nu hoor ik je denken: dat kunnen veel meer elektrische auto's! Klopt, maar bij veel auto's is het dan een vereiste dat de auto aan een laadpaal gekoppeld staat. Bij de Volkswagen ID.5 kun je altijd gebruikmaken van deze functie.  

..Heeft een sportief uiterlijk

Een ander opvallende eigenschap van de Volkswagen ID.5 is dat hij sportiever oogt dan zijn broertje, de Volkswagen ID.4. Door de ruimere achterkant met spoiler en luxe interieur heb je het gevoel dat je in een snelle wagen stapt. Wanneer je kiest voor de GTX variant, is dat ook het geval. Standaard heeft de ID.5 204 pk, wat opgevoerd is naar 299 pk in de GTX-versie. Met de standaard PRO variant sprint je met de RWD motor van 0 naar 100 kilometer per uur in 10,4 seconden. Kies je voor de AWD variant, dan doe je dit in 8,4 seconden. 

...Kan snel opladen

Wat ook erg fijn is aan de Volkswagen ID.5 is dat je snel kunt opladen. Met een maximum laadsnelheid van 125 kW, zit je auto na een half uur en een kopje koffie weer volgeladen. Handig als je lange stukken moet rijden. Zo sta je geen lange tijd aan de lader, tenzij er geen snellader in de buurt is. Moet je aan een 3-fase 11 kW laadpaal laden, reken dan op een laadtijd van 8 uur en 15 minuten.  

... Kan draadloos je telefoon opladen

Een andere gave feature is ongetwijfeld het draadloos opladen van je telefoon. Ideaal als je veel kilometers maakt en bijvoorbeeld je oplaadkabel bent vergeten. Die is in dit geval helemaal overbodig. Heb je een zakelijke en een privé telefoon? Dan zou je zelfs twee telefoons tegelijkertijd kunnen opladen. Een draadloos en de ander via een oplaadkabel. 

...Is door app connect volledig draadloos te gebruiken

Met App Connect wordt het samenwerken tussen smartphone en auto nóg handiger. Als de auto We Connect ondersteunt, is het nu zelfs mogelijk om je smartphone draadloos te koppelen aan de auto wanneer deze beschikt over Android Auto of Apple Carplay. Eerder moest dit altijd nog met een kabel, maar dat is nu verleden tijd.

...Is een volkswagen.

De laatste en zeker niet de minste reden voor het zakelijk leasen van een Volkswagen ID.5, is natuurlijk dat het een Volkswagen is. Een betrouwbaar en goed merk dat haar strepen wel verdiend heeft. Heb jij vertrouwen in Volkswagen en de ID.5? Maak dan nu de overstap naar elektrisch rijden. Eerst nog even een proefrit maken? Ook dat kan! Vraag deze en een vrijblijvende offerte eenvoudig via Mobility Service aan.  

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl