Beoordeeld met 9,3
085 4871441

6 redenen om de Opel Corsa Electric zakelijk te leasen

De Opel Corsa Electric is een auto die de overgang naar elektrisch rijden aantrekkelijk maakt voor degenen die de vertrouwde eigenschappen van een benzineauto willen behouden. Deze volledig elektrische Opel lijkt opvallend veel op zijn benzine-tegenhanger. Met zijn sportieve uitstraling, compacte ontwerp en authentieke 'benzineauto-gevoel', heeft de Corsa Electric veel te bieden. Daarbij heeft dit model onlangs een facelift ondergaan, waarbij het onderstel onveranderd is gebleven maar is vernieuwd met het nieuwe design van Opel. In dit artikel verkennen we zes redenen waarom de Opel Corsa Electric een aantrekkelijke optie is voor zakelijke lease.

Looks van een benzineauto

Opel Corsa Electric

De volledig elektrische Opel Corsa Electric lijkt erg veel op de benzinevariant en dat maakt deze auto extra bijzonder. Juist als je de overstap naar een elektrische auto overweegt, maar niet zo'n fan bent van de kenmerken van een elektrische auto, is dit model echt een kanshebber. De auto heeft een sportieve look, is compact, en heeft een echte benzineauto 'feel'. Inmiddels heeft het model een facelift gehad. Het onderstel is gelijk gebleven, maar opnieuw uitgebracht met het nieuwe design van Opel.

Snelladen binnen 26 minuten

Wist je dat de Opel Corsa-e met een laadvermogen van 100 kW DC kan snelladen? Dit betekent dat de auto binnen 27 minuten weer voor 80% is opgeladen bij een snellader van bijvoorbeeld Fastned, IONITY of ShellRecharge.

Rijbereik van 354 kilometer (WLTP)

De Opel Corsa-e heeft een actieradius van 354 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Als we kijken naar onze eigen ervaringen, dan is een praktisch rijbereik van 275 zeker haalbaar met deze auto. Wel willen we hierbij een kleine kanttekening maken: het rijbereik van een elektrische auto is deels afhankelijk van de weersomstandigheden en rijgedrag van de bestuurder.

Standaard rijk uitgerust

Wist je dat de Opel Corsa Electric standaard bomvol opties heeft? De ‘basisversie’ is onder andere uitgerust met cruise control, elektrische ramen, allerlei rijhulpsystemen waaronder Active Lane keep Assist, keyless start en Multimedia Radio 7" kleuren touchscreen (bevat: incl. USB-aansluiting, Bluetooth, 6 luidsprekers, Digitale Radio DAB+ en Apple CarPlay™ & Android Auto® ondersteuning.)

Fijne rijeigenschappen

De Opel Corsa ziet er niet alleen leuk uit, zo rijdt hij ook! Doordat het een vrij kleine auto is en het zwaartepunt van de auto erg laag ligt stuurt de Corsa Electric erg goed. Hij is erg wendbaar en stabiel. Ook het onderstel is prettig strak, zonder oncomfortabel te zijn. Waar sommige auto's nog wat deinen na een drempel of overhellen in bochten is dit bij de Opel Corsa Electric niet het geval. Ondanks het kleine formaat staat de Opel ook zeker zijn mannetje op de snelweg. Hij is daar heerlijk comfortabel door zijn stabiele wegligging en comfortabele onderstel. Ook qua power zit je met de Corsa Electric wel goed, hij komt namelijk erg goed mee met het overige verkeer.

Zakelijk leasen vanaf 449 euro per maand

Ben je overtuigd van de Opel Corsa Electric? Deze elektrische auto kun je zakelijk al leasen vanaf 505 euro per maand. De auto heeft met zo'n leaseprijs een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor de Opel Corsa met een fiscale waarde van 31697 euro, dan moet je rekening houden met een nettobijtelling van 168 euro (schijf 1).

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl