Mobility Service Nederland

Online regelen

Wel zo makkelijk..

Staat je vraag er niet bij? Chat met Hilda Boerma of een andere collega.

Start chat

In iedere leaseauto ligt een berijdersboekje (Engelse versie) (inclusief een schadeformulier) met daarin meer informatie over wat je moet doen bij pech, (ruit)schade, reparatie en onderhoud en het inleveren/ophalen/omruilen van de leaseauto. Tot slot vertellen we je meer over de brandstofpas. 

Schade melden

Heb je onverhoopt schade aan je leaseauto? Dan is dit heel vervelend en is het wel zo fijn om dit meteen online te regelen. Meld de schade gemakkelijk en snel online. Wij gaan aan de slag met de schade en nemen contact met je op.

Ruitschade aan de leaseauto, bij wie kan ik terecht?

Heb je onverhoopt ruitschade? In geval van ruitschade, kun je contact opnemen met 123ruit.nl en een afspraak inplannen om je ruit te laten repareren. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 1850 500. Indien 123ruit niet bij jou in de buurt zit, neem dan contact op met onze collega’s Wouter en Mark van de schade-afdeling.

Pech

Hoe zorgvuldig en veilig je ook rijdt, een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Het kan voorkomen dat je onderweg in Nederland of in het buitenland met je leaseauto met pech langs de weg komt te staan. In zo’n situatie wil je zo snel mogelijk de beste en juiste hulp.

Onderhoud & reparatie

Om veilige en fijne kilometers te maken is het belangrijk om je leaseauto goed te onderhouden. Controleer regelmatig je kilometerstanden, zodat je precies weet wanneer de leaseauto voor onderhoud naar de garage moet. Wij delen graag een aantal tips om het onderhoudsproces makkelijker voor jou te maken. 

Winterbanden voor je leaseauto, zo geregeld

Winterbanden bieden extra grip en veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een tip is om niet te wachten tot het moment dat iedereen zijn bandenwissel wil laten uitvoeren. Wij bieden jou daarom graag de mogelijkheid om tijdens de wintermaanden op winterbanden te rijden.

Heb je de winterbanden als extra optie opgenomen in het leasecontract, maar heb je nog niet eerder de banden gewisseld? Dan kun je heel gemakkelijk online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Profile. Het is overigens ook mogelijk om je banden te laten wisselen bij Kwikfit. Via de website van Kwikfit kun je heel gemakkelijk een afspraak inplannen.

Schadevrije verklaring opvragen

Loopt je leasecontract bijna af? Dan kun je een verklaring schadevrije jaren aanvragen. Erg handig als je bijvoorbeeld een nieuwe auto privé wilt aanschaffen en verzekeren. 

Naar het buitenland met de leaseauto

Heb je al zomerplannen gemaakt en ga je met je leaseauto naar het buitenland? Goede voorbereiding is het halve werk. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan de groene kaart of als je onverwachts met de leaseauto pech in het buitenland krijgt. 

Leaseauto inleveren

Is jouw leasecontract afgelopen en lever je de leaseauto weer bij ons in? Wij informeren jou graag over hoe het inleveren van de leaseauto werkt en wat je zelf alvast kunt doen om het inleveren van de leaseauto voor jou en ons zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bekeuring gekregen

Heb je een bekeuring gekregen? Om de bekeuring zo snel mogelijk af te handelen zorgen wij ervoor dat de boete meteen betaald wordt. De bekeuring belasten wij door aan de werkgever van de berijder. Ben je het niet eens met de bekeuring? Dan kun je bezwaar indienen.

Brandstofpas

Een brandstofpas voor je leaseauto regelen. Voor slechts vijf euro per maand kun jij de brandstofpas zelf online samenstellen en zorgeloos tanken of laden.

Brandstofkosten declareren
Heb je brandstofkosten gemaakt en wil je deze declareren? Dat kan via de app van MTc!

Diefstal

Inbraak, diefstal of een poging daartoe kunnen wij helaas niet voorkomen. Wij helpen jou daarom graag meteen verder met de afhandeling.

Groene kaart aanvragen

De groene verzekeringskaart is belangrijk als je een ongeluk krijgt met een auto die een buitenlands kenteken heeft. Overigens is de groene verzekeringskaart in Nederland, de 28 EU-lidstaten, Andorra, Kroatië, Lichtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland niet meer verplicht.

Online inloggen voor wagenparkbeheerders

Speciaal voor onze klanten hebben wij een portal ontwikkeld waarin je heel gemakkelijk verschillende gegevens over de leaseauto’s online kunt inzien. Het enige wat je hoeft te doen is je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

Als wagenparkbeheerder kun je heel gemakkelijk online de gegevens van de leaseauto’s bekijken.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl