Mobility Service Nederland

Online regelen

Wel zo makkelijk..

Schade melden

Heb je onverhoopt schade aan je leaseauto? Dan is dit heel vervelend en is het wel zo fijn om dit meteen online te regelen. Meld je schade gemakkelijk en snel online. Wij gaan aan de slag met de schade en nemen contact met je op.

Pech

Hoe zorgvuldig en veilig je ook rijdt, een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Het kan voorkomen dat je onderweg in Nederland of in het buitenland met je leaseauto met pech langs de weg komt te staan. In zo’n situatie wil je zo snel mogelijk de beste en juiste hulp.

Onderhoud & reparatie

Om veilige en fijne kilometers te maken is het belangrijk om je leaseauto goed te onderhouden. Controleer regelmatig je kilometerstanden, zodat je precies weet wanneer de leaseauto voor onderhoud naar de garage moet. Wij delen graag een aantal tips om het onderhoudsproces makkelijker voor jou te maken.

Bandenwissel

Voor jouw eigen veiligheid is het belangrijk om regelmatig het profiel en de bandenspanning van de banden te controleren. Ook de banden omwisselen voor het juiste seizoen zorgt voor rijplezier onderweg. 

Schadevrije verklaring opvragen

Loopt je leasecontract bijna af? Dan kun je een schadevrije verklaring aanvragen. Erg handig als je bijvoorbeeld een nieuwe auto privé wilt aanschaffen en verzekeren. 

Naar het buitenland met de leaseauto

Heb je al zomerplannen gemaakt en ga je met je leaseauto naar het buitenland? Goede voorbereiding is het halve werk. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan de groene kaart of als je onverwachts met de leaseauto pech in het buitenland krijgt. 

Leaseauto inleveren

Is jouw leasecontract afgelopen en lever je de leaseauto weer bij ons in? Wij informeren jou graag over hoe het inleveren van de leaseauto werkt en wat je zelf alvast kunt doen om het inleveren van de leaseauto voor jou en ons zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bekeuring gekregen

Heb je een bekeuring gekregen? Om de bekeuring zo snel mogelijk af te handelen zorgen wij ervoor dat de boete meteen betaald wordt. De bekeuring belasten wij door aan de werkgever van de berijder. Ben je het niet eens met de bekeuring? Dan kun je bezwaar indienen.

Brandstofpas

Een brandstofpas voor je leaseauto regelen. Voor slechts vijf euro per maand kun jij de brandstofpas zelf online samenstellen en zorgeloos tanken of laden.

Diefstal

Inbraak, diefstal of een poging daartoe kunnen wij helaas niet voorkomen. Wij helpen jou daarom graag meteen verder met de afhandeling.

Online inloggen

Ben je wagenparkbeheerder? Speciaal voor onze klanten hebben wij een portal ontwikkeld waarin je heel gemakkelijk verschillende gegevens over de leaseauto’s online kunt inzien. Het enige wat je hoeft te doen is je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

Als wagenparkbeheerder kun je heel gemakkelijk online de gegevens van de leaseauto’s bekijken.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl