Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Volkswagen ID.3 komt in 2020

De Volkswagen ID.3 komt in 2020 uit op de markt. De Volkswagen ID.3 1ST krijgt een 58 kWh accupakket, een actieradius van 420 kilometer en is verkrijgbaar met een trekhaak. Voor degenen die niet langer willen wachten, de Volkswagen ID.3 1ST is alvast te bestellen.

Vorige week heeft Volkswagen een uniek geluid voor de Volkswagen ID. Family gelanceerd. De Volkswagen ID.3 is de eerste Volkswagen van de ID. Family die met het unieke geluid op de markt wordt uitgebracht.

Geluid van Volkswagen ID.3

Bovenstaand geluidsfragment is in 2020 in alle volledig elektrische Volkswagen ID.3’s te horen. Zoals we gewend zijn van elektrische auto’s, zijn ze heerlijk stil. Om ervoor te zorgen dat voetgangers en omstanders de Volkswagen ID.3 aan horen komen, komt Volkswagen met een uniek, herkenbaar geluid bij snelheden tot 30 kilometer per uur. Het Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS) produceert een uniek geluid bij de Volkswagen ID.3, zodra de elektrische auto optrekt of achteruitrijdt. Voor zowel de bestuurder als voor de omstanders is het geluid van de Volkswagen ID.3 te horen. Het geluid van de auto verandert op het moment dat de auto accelereert.

Volkswagen heeft hiervoor de handen ineen geslagen met componist Leslie Mandoki. Volkswagen wil naast het design en performance, ook een uniek geluid voor de ID. Family ontwikkelen. Naast het feit dat het herkenbaar moest zijn voor voetgangers en omstanders, moest het geluid ook futuristisch en aantrekkelijk klinken.

Design + Interieur Volkswagen ID.3

Het design van de Volkswagen ID.3 onderscheidt zich ten opzichte van de andere modellen door de dichte grille, opvallende velgen, laadaansluiting en de achterzijde.

De Volkswagen ID.3 biedt voldoende ruimte en is zelfs ruimer dan de Volkswagen Golf. Dit heeft de auto te danken aan het feit dat de accu’s in de vloer verwerkt zijn. De Volkswagen ID.3 is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over 18 inch velgen, DAB+ digitale radio, Natural Voice Control, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren.

Trekhaak Volkswagen ID.3

Wil je graag een Volkswagen ID.3 met trekhaak bestellen? De Volkswagen ID.3 is verkrijgbaar met een steunhaak. De maximale kogeldruk voor de Volkswagen ID.3 is maximaal 75 kg. Dit betekent dat je met gemak twee fietsen met de Volkswagen ID.3 kunt vervoeren.

Actieradius + opladen Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 wordt leverbaar in drie uitvoeringen: 1ST, 1ST Plus en ST en 1ST  Max. Het automerk begint met het uitleveren van de Volkswagen ID.3 1st. De Volkswagen ID3. 1st heeft een 58 kWh accupakket en een actieradius van 420 kilometer (WLTP).

De Volkswagen ID.3 1ST kun je thuis opladen, via openbare oplaadpunten en via het snellaadstation zoals Fastned. Bij een openbare laadpaal (laadvermogen 11 kW) is de auto binnen 8 uur weer volledig opgeladen. Ga je met de Volkswagen ID.3 1ST  naar Fastned, dan moet je rekening houden met een oplaadtijd van een halfuurtje.

Volkswagen ID.3 1st leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID.3 1ST ? De Volkswagen ID.3 1ST  is te leasen vanaf 350 euro per maand en is nu alvast te bestellen. De elektrische auto wordt medio 2020 op de markt uitgebracht, waardoor je rekening moet houden met 8% bijtelling. Omgerekend is dit een nettobijtelling van ongeveer 95 euro (belastingschaal 49,50%).

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl